BASİAD'dan Tevfik Kumbasar'a ziyaret

BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Babadağ Kaymakam Tevfik Kumbasar'ı makamında ziyaret etti

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Şeref ARPACI, Doğan Değirmenci Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kabak katıldılar.

BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU, BASİAD ve BASİAD etkinlikleri, PAÜ ile birlikte yapılan Babadağ Renevasyon projesi,  BABADAĞ ekonomisi, iş hayatı ve coğrafi yapısı ile ilgili bilgiler verdikten sonra sözü kendilerini tanıtmaları için Yönetim Kurulu Üyelerine bıraktı. Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini tanıttılar çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

Daha sonra söz alan Kaymakam Tevfik Kumbasar kendisini tanıttı, ilk görev yeri olan Babadağ’ı çok sevdiğini ifade ederek Babadağ’daki ilk gözlemlerine göre düşündüğü projelerini anlattı, BASİAD Yönetim Kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Babadağ’da devam eden projeler ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdi, Babadağ Geriatri Merkezinin açılışı ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.      

BASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ve Babadağ Kaymakamı Tevfik  Kumbasar Babadağ gündeminde olan konular üzerinde bir süre görüş alışverişinde bulunduktan sonra BASİAD Başkanı Selim KASAPOĞLU söz alarak Tevfik Kumbasar’a görevinde başarılar diledi, BASİAD etkinliklerinde aralarında görmek istediklerini belirtmesi ile ziyaret noktalandı.