Bal Liginin Meleği Tuğba Başkaya

AHA TEKİRDAĞ - Bölgesel Amatör Ligde maçlara çıkan, Kocaeli bölgesi hakemlerinden olan Tuğba Başkaya yeşil sahalarda gösterdiği performansla üst liglerde maç yönetmeyi çoktan hak ettiğini gösteriyor.

. Kıdemli yan hakem olarak Bölgesel Amatör Ligde görev aldığı maçlarda taraftarların büyük taktirini toplayan Tuğba Başkaya “BAL liginin Meleği” lakabı ile anlıyor. Başkaya maç esnasında yakaladığı milimetrik pozisyonlarla spor camiasının taktirini kazanmaya devam ediyor.

Son olarak erteleme maçı olan Çerkezköy 1911 doğan spor, Kartal spor BAL ligi müsabakasında görev alan ve başarılı bir performans sergileyen Tuğba Başkaya her iki takım taraftarı ve yönetiminden tam not aldı. Özellikle ofsayt pozisyonlarında son derece hassa olan ve neredeyse milimetrik olarak pozisyonları yakalayan Tuğba Başkaya için BAL liginin Meleği lakabı takılırken, Başkaya’nın saha içerisinde Orta Hakemle uyumu, futbolcularla olan samimi diyalogları da eklenince kendisine itaf edilen Melek lakabını çok daha fazlasını hak ettiği ve daha üst liglerde çok daha başarılı maçlara imza atacağı inancı spor kamuoyunda her geçen gün artarak devam ediyor. Çerkezköy’de oynanan erteleme maçı 2-2 berabere biterken, maçın Hakemleri olarak da   Tuğba Başkaya(Kocaeli) -Abdulbaki Ayyıldız (Kocaeli )-Önder Demir (Sakarya) görev aldılar.

Haber: Abdurrahim Yıldırım