BAKIRKÖY YAVUZLAR TEMEL LİSESİ VE ORTAOKULU KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Çeyrek asırlık deneyimi ile Bakırköy İncirli Caddesinde hizmet veren Yavuzlar Dershanesi, Bakırköy'de ilk ruhsat alan kurum konumunda.

Çeyrek asırlık deneyimi ile Bakırköy İncirli Caddesinde hizmet veren Yavuzlar Dershanesi, Bakırköy’de ilk ruhsat alan kurum konumunda.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında ortaokul ve lise gruplarına eğitim verecek olan Özel İrfan Yavuz Eğitim Kurumları kayıtları başladı. Konuyla alakalı olarak Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yavuz: “21 yıldır eğitim sektöründe Bakırköy İncirli Caddesinde Yavuzlar Dershanesi olarak hizmet veriyoruz. Yönetim kurulumuzun aldığı karar ile dershanelerin dönüşüm sürecinde Özel İrfan Yavuz Eğitim Kurumları olarak ortaokul ve lise gruplarına eğitim vermeye devam edeceğiz. ‘Bir lisan, bir insan’ mantığıyla yabancı dil eğitimine ağırlık vereceğiz. Öğrencilerimiz mezun olduktan sonra İngilizceyle birlikte seçtikleri bir dili daha ana dili gibi konuşabilecekler. 15 kişiyi geçmeyen modern sınıflarda, deneyimli öğretmenlerle eğitim verip geleceğimizin mimarı olan gençlerimizi eğiteceğiz. Öğrencilerimize tam gün eğitim vererek, sınav başarısının yanı sıra yaşam başarısını da sağlıyoruz. Öğrencilerimizin başarıları kadar mutlu olmaları da bizim için çok önemli. Velilerimize, öğrencilerimizin güvende olacağı bir ortam sunuyoruz. Kartlı geçiş sistemi ile öğrencilerimizin güvenliğini sağlıyoruz. Okullarımızda öğrencilerimize disiplinli bir eğitimin yanında, birebir dersler, eksik tamamlama programları, rehberlik hizmeti, kamp çalışmaları, yurt içi ve yurt dışı eğitim ve kültür gezileri, sporsal ve sosyal faaliyetler de sunacağız.

Her insanın içinde farklı bir kişi vardır. Bunu ortaya çıkarıyoruz. Sınırlı olan kontenjanlarımızdan faydalanmak ve bilgi almak isteyen velilerimiz 0212 660 67 67 numaralı telefondan lütfen randevu alsınlar.” dedi.