Bakırköy İmam hatipliler iftar bereket sofrasında gönülleri ağırladı

AHA İSTANBUL - Bakimder Bakırköy İmam Hatip mezunları bir kez daha ramazan bereket sofrasında bir araya gelerek bir olmanın bereketini haykırdılar

Bakimder Bakırköy İmam Hatip mezunları Derneği geleneksel hale getirdiği iftar bereket sofrasının bir yenisini daha kurdu. Düzenlenen iftar daveti her yıl düzenlenen Bakırköy Anadolu imam hatip lisesi bahçesinde gerçekleşti. Çok sayıda davetlilerin katıldığı bu programa siyasetçiler bürokrat sivil toplum kuruluşu temsilcileri okul mezunları , okulun mevcut öğrencileri katıldılar. Bakimder yönetimi gelen misafirlere okul bahçesi girişinde karşılayarak tek tek ağırladılar. Program açılışında İftar öncesi Türkiye Kur'an okuma birincisi hafız  Burak Yıldırım kuranı Kerim tilaveti ile gönülleri doldurdu.

Hasretlerin giderildiği dostlukların pekiştiği iftar bereket sofrasında İftar davetine milletvekili Tülay Kaynarca, milliyetçi hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, Küçükçekmece İlçe sağlık Müdürü Dr.Ali Osman Çolak, Ak  Parti il yönetim kurulu üyesi Osman Durmuş, MHP 3. Bölge koordinatörü Suat Taştan, AK Parti Bağcılar ilçe başkanı İsmet Öztürk, okulun mezunlarından  Güngören MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır, Bakırköy İlçe Başkanı Turgut inan, Bakırköy belediye meclis üyesi Ahmet Altun, Yaşar Yerlikaya, Anadolu Gençlik Derneği il başkan yardımcısı Dursun Ali şişman, Star gazetesi genel yayın yönetmeni koordinatörü Ahmet Gemici, İBB medya a.ş Müdürü Mustafa Güngör, Endülüs medya yönetim kurulu başkanı Yunus Güngör ve ismini sayamadığımız çok sayıda davetli bu özel günde yerlerini aldılar. 

İftar davetin ev sahipliğini yapan bakimder başkanı Alaattin Altuntaş yaptığı selamlama konuşmasında okulun bu yeni hali ile proje okulu olduğunun müjdesini verirken okulun yenilenmesinde emeği geçen İstanbul'un eski valisi Vasip Şahin'e teşekkür etti. Başkan Alaattin Altuntaş gelecek dönemde tüm mezunlara ulaşarak bilgilerin güncelliği çeklerini dile getirdi. Ramazan Bayramı'nın da kanda ve gözyaşlarından uzak yaşanmasını diledi. 

Selamlama konuşmasında okul müdürü Ercan Yaren'de okulda gelecek dönemde gelenek sanatlar ve müzik eğitim için 36 öğrenci alacaklarını ve katılımcılardan yeni mezunların yönlendirmelerini istedi. 

Davetliler arasında yer alan milletvekili Tülay Kaynarca selamlama konuşmasında her Ramazan'ın feyzini ve bereketine kendisinin inandığını dile getirdi. 23 haziran seçimden atıfta bulunarak " Binali Yıldırım başkanımızla güzel günler olacağına inanıyorum" dedi. 

Misafirler arasında yer alan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu da konuşmasında 19 mayıs'ın 100'üncü yılını kutladığını Mustafa Kemal ve silah arkadaşları rahmetle minnetle andığını ifade etti. Türkiye'nin geleceği için  sıkılan yumrukların açılmasını istedi.

30 yıla yakındır kurulan iftar bereket sofrasında bir araya gelen eski ve yeni imam hatipliler aileleriyle çocuklarıyla ve tüm değerleri ile birlik olmanın mutluluğunu bir kez daha yaşadılar. Etkinlik alanında dernek yer almaktadır açılırken katılımcılar berekete bereket katkılar. Okul öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerde okul koridorlarında davetlilerin beğenisine sunuldu.