Bahçelievlerspor Levent Dilaver rest çekti, " Üst liglere çıkartamazsam bırakırım"

Bahçelievler Spor Kulübü kongre sonrasında başkanlığını tescil ettiren Levent Dilaver ve yönetimi kahvaltı bereketinde bir araya gelerek basın tanıtım toplantısı yaptı.

Bahçelievlerin en köklü spor kulüplerinden olan Bahçelievler Spor Kulübü yapılan kongre sonrasında Başkan Levent Dilaver ve yeni yönetimi düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna Merhaba dedi. Basın ve tanışma toplantısına Bahçelievler belediye başkan yardımcısı, Kent Konseyi Başkanı Göksel Erdem, belediye başkan yardımcılarından  Ayhan Kalkan, Metin kefelioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, göreve yeni gelen Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmazordu ve ismini sayamadığımız çok sayıda davetliler bu özel günde yerlerini aldılar. Programın sunuculuğunu kulüp Başkan Yardımcısı Efrahim Sucuoğlu yaparken, selamlama konuşması yapan kulüp başkanı Levent Dilaver Bahçelievler Spor kulübüne en üst seviyeye hak ettiği liglere çıkartmak için çalışacaklarını dile getirken, bu yönetimle Kulübü üst liglere çıkaracaklarını çıkartmadıkları takdirde yönetimi bırakacağını söyledi. Başkan Levent Dilaver kulüp yöneticilerini tek tek tanıtırken herkese kefil olduğunu da sözlerine ekledi. Bahçelievler belediye başkan yardımcısı Ayhan Kalkan'da konuşmasında  altyapının önemine dikkat çekerek spor salonlarındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Göksel Erdem ise Başkan Levent Dilaver başkanlığında  yeni oluşan yönetime güvendiğini Kulübü üst liglere  çıkacağına canı gönülden inandığını söyledi. Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı da ilçe müdürlüğüne bağlı tüm tesislerin kullanımında spor kulüplerine açık çek verdi. 
Bahçelievler Hollywood Restaurant'ta yapılan basın toplantısında basının ilgisi büyük olurken, İstanbul Times gazetesi yönetim kurulu başkanı Hüseyin Çetiner, Bahçelievler Gazetesi imtiyaz sahibi sahibi Engin Öder ve yardımcısı Tarık Tasarcı, haber Marmara İskender Kordu, gazete 365 Aykut Kaya ismini sayamadığımız çok sayıda basın mensubu toplantıda yerlerini aldılar.
 Yeni yönetim kurulu
Levent Dilaver/Ortaokul-İş adamı

    Efraim Sucuoğlu/Üniversite- Mali Müşavir

    Tayyip Özkan/Üniversite-Tekstilci

    Yılmaz Taş/Lise-Tekstilci

    Ali Kaan Yılmaz/Üniversite-Avukat

    Mehmet Ali İpekçioğlu/Ortaokul-Müteahhit

    Kenan Topçu/Lise-Tekstilci

    Orhan Yıldız/Üniversite-Müteahhit

    Yakup Ayaydın/Üniversite-İşletmeci

    Murat Çapoğlu/Lise-Müteahhit

    Emre Uzunay/Lisans-Avukat

    Esat Coşkun/Üniversite-Eğitimci

    Hüseyin Sağlam/Lisans-Avukat

    Sefa Ergün/Üniversite-İnşaat Mühendisi

    Erhan Kalkan/Lise-Güvenlik

    Eyüp Araz/Üniversite-Satranç Antrenörü

    Erol Kuş/İlkokul-İşletmeci

    Muzaffer Güçlü/Lise-Tekstilci

    Halil Korkmaz/Lise-Sigortacı

    Serkan Yakupçepi/Lise-Galerici