Bahçelievler Spor Kulübü Levent Dilaver ve yeni yönetiminde sorulacak

AHA İSTANBUL - Bahçelievler ilçesinin en köklü spor kulüplerinden Bahçelievler Spor kulübü YENİ YÖNETİM Levent Dilaver'in başkanlığında hedefe kilitlendi.

1984 yılında kurulan bölgenin en köklü spor kulübü Bahçelievler Spor Kulübü yeni başkan Levent Dilaver ile  yeni yönetimi basınla  kahvaltılı bereket  sofrasında buluştu.. Bahçelievler Sürmene Pide Restaurantında düzenlenen kahvaltılı basın tanıtım toplantısına başkan Levent Dilaver ve yeni yönetimi tam kadro katıldı.  Bir araya gelen yönetim ve basın mensupları başkan Levent Dilaver ve yeni yönetim Bahçeleivler gençliği için  hedefleri masaya yatırdı. Başkan Levent Dilaver yaptığı basın açıklamasında  yeni yönetim kurarken Bahcelievler gençliğinin geleceğine damga vuracak çok özel insanlardan oluşan bir yönetim kurduklarını dile getirdi. Bahçelievler isminin marka değerinin olduğunuda hatırlattı.  Asıl hedeflerininde 1. Amatör kümede yer alan Bahçelievler spor kulübünün yeni yönetimle beraber süper amatör ligine taşımak olduğunu sözlerine ekledi. 

Yapılan Basın tanıtım lansman programında Genel sekreter Efrail Sucuoğlu, Alt yapı sorumlusu Hüseyin Zabun, Muhasip Orhan Yıldız, Hukuk işleri sorumlusu Av. Emre Uzunay, A Takım sorumlusu Av. Hüseyin Sağlam, As Başkan Çoşkun Kurtal, Futbol şube sorumlusu Av. Ali Kaan Yılmaz hazır bulundular. Gelecek ilgilide birlik beraberlik mesajları verdiler.  Program sonunda  gazeteci mensuplarına bu özel günü hatırlacak isimleri yazılı formalar başkan Levent Dilaver ve yönetim kurulu tek tek taktim ettiler. Akbaba Haber Ajansı olarak Formamızı Başkan Levent Dilaver ve Kulüp muhasibi Orhan Yıldız tarafından taktim edildi. Çekilen toplu  hatıra fotoğrafıda bu özel günü ebedileştirdi.