Bahçelievler PTT Posta Dağıtım Müdürlüğüne Şair, Akademisyen Özel Adam Bayram Deniz Getirildi

AHA İSTANBUL- Konusunda uzman akademik çalışmaları ile kendisini yetiştirmiş bir isim olan Bayram Deniz Bahçelievler Posta Dağıtım Merkez müdürü olarak 13 Şubat'ta göreve başladı. 

Konusunda uzman akademik çalışmaları ile kendisini yetiştirmiş bir isim olan Bayram Deniz Bahçelievler Posta Dağıtım Merkez müdürü olarak 13 Şubat’ta göreve başladı. 

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba, Bayram Deniz'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. PTT Posta dağıtımında Basın camiaasına verilen değeri taktir ederek basın camiası adına Bayram Deniz'e teşekkür etti. Bu özel ziyarette İstanbul Avrupa Yakası PTT Başmüdürlüğü Kurumsal pazarlama şefi Tarık Savaş'da hazır bulundu.

İlk gençlik yıllarından beri şiir ve öykü yazan, “Güçlü Türkiye'nin Yenilenen PTT'si” sloganına heyecan katmak adına pazarlama, kişisel gelişim, müşteri ilişkileri, etkili iletişim, oyunla ekip çalışmarı alanlarında oryantasyon eğitimleri vermiş olan ve akademik olarak kendini yetiştirmiş ve birikimlerini mesleki olarakda paylaşan bir isim Bayram Deniz. 

Bir çok şiiri ve öyküsü olan Bayram Deniz, PTT Genel Müdürlüğü 2017 yılı PTT öykü, şiir ve fıkra yarışmasında kendi yazdığı şiirle 3.’lük ödülünü aldı. Uzun yıllardır yazdığı öykü ve şiirleri kitap haline getirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Bayram Deniz Kimdir?

1979 aslen Bursa doğumlu olup ilk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Pertevniyal Lisesini bitirmesinin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdi. 2006 yılında İstanbul Beyoğlu PTT’sinde göreve başladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesinde yüksek lisansını bitirdi. Türk Telekom'un yeniden yapılanma sürecini inceleyerek yüksek lisans tezini tamamladı.  İlk görev yeri olan Beyoğlu PTT'den sonra İstanbul Avrupa PTT baş müdürlüğünde Pazarlama biriminde görev yaptıktan sonra Şef olarak bir süre görevine devam etti. Fatih Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğünde görev yaptığı 3 yılın ardından Bahçelievler Posta Dağıtım Merkez Müdürü olarak göreve başladı. Bayram Deniz 1 çocuk babasıdır.