Bahçelievler Duru Emlak'a Büyük Ödül

Hürriyet Emlak, emlak sektöründe yer alan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bahçelievler Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi 'En İyi Emlak Ofisi' ödülüne layık görüldü.

Hürriyet Emlak’ın ev sahipliğinde ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ Adile Sultan Sarayı’nda yapıldı. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen gecede Bahçelievler’den Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, gecenin ‘En İyi Emlak Ofisi’ ödülüne layık görüldü. Ödülü Vuslat Doğan Sabancı, Duru Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat İşçimen’e takdim ett,i.

Duru Emlak Yönetim Kurulu Üyesi Naciye İşçimen de elde ettikleri başarı için çok çalıştıklarını söyledi. Naciye İşçimen, emlak sektöründe en iyisi olmak için var olacaklarını belirtti. Düzgün ve kaliteli ilan atarak vatandaşları doğru yönlendirdiklerini ifade eden İşçimen teknoloji çağında vatandaşları yormadan internet üzerinden birçok farklı alternatif gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

En iyi Emlak Ofisi Ödülünün sahibi Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi 1 Ekim 2017 tarihinden itibaren sektörel faaliyetlerine Fİ WORLD olarak devam edeceklerini bildirdi.

HABER: CELİL SELİM