Bahadır Tuğrul Bilir; Sağlıksız beslenme tüm hastalıkların anasıdır

AHA İSTANBUL - Diyetisyen Bahadır Tuğrul Bilir kilo vermenin püf noktalarını anlatırken Sağlıksız beslenmeninde gelecekteki hastalıklara davetiye çıkaracağını söyledi

Son dönemlerde yaşamı olumsuz etkileyen sağlıksız beslenme, her insanın geleceğine dair kaygılar durduğu en büyük sorunlardan biri. Kimileri ekonomik yönden sağlıklı beslenme yapamazken kimileri de ekonomik güç nedeniyle sağlıksız beslenme ile karşılaşınca geleceklerine de bir ipotek  koyuyorlar.  Diyetisyen Bahadır Tuğrul Bilir doğru beslenme ile sağlıksız yaşamın sonuçlarını ve tehlikelerini dile getirirken beslenme hakkında altın öğütler verdi.

Diyetisyen Bahadır Tuğrul Bilir , kişisel beslenme danışmanlığı olan Beslence’yi kurarak takipçilerine merhaba dedi. Eğlence ve sağlıklı beslenmeyi birleştirerek beslence haline getirdiklerini söyleyen Bahadır Tuğrul Bilir '' Beslence demek sadece kilo vermek değil, aynı zamanda hastalıklarınıza uygun beslenme tedavisini de öğreneceksiniz'' dedi.

Birçok Hastalığı Kontrol Altına Alabilirsiniz

Diyetisyen Bahadır Tuğrul Bilir, sağlıklı beslenme alışkanlıklarını hayatınıza uygulayarak yalnızca kilo vermeyip aynı zamanda hastalıklarla mücadele edilebileceğini söyedi. Bahadır Tuğrul Bilir '' Beslence ile sağlıklı beslenme alışkanlıklarını hayatınızda uygulayarak; Diyabet, hipertansiyon, kolestrol yükseklikleri, insülin direnci gibi pek çok hastalığıda kontrol altına alabileceğiniz bir beslenme düzeninizin oluşması demektir'' dedi. Bahadır Tuğrul Bilir '' Unutmayın, siz istedikten sonra herşey mümkün! başarabilirsiniz. Gelin birlikte yeni hayatınıza yelken açalım'' ifadelerini kullanarak, sağlıklı beslenerek hastalıklardan kurtulmak isteyenleri muayenesine bekliyor.

Bahadır Tuğrul Bilir Kimdir?

Bahadır Tuğrul Bilir 3 Ekim 1992 Hatay doğumludur. İstanbul Arel Üniversitesi’nden 2015 yılında mezun olmuştur. Özel İskenderun Palmiye Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk EAH, Bağcılar EAH, Galatasaray Metin Oktay Tesisleri, Güngören Açsap ve Bahçelievler Medicana Hastanesi’nde deneyim kazanmıştır. 1 yılı aşkın süre Özel Ataköy Hastanesi’nde çalışmıştır. Ardından kişisel beslenme danışmanlığı olan Beslence’yi kurmuştur.

Diyetisyen Bahadır Tuğrul Bilir : Kartaltepe mahallesi. İncirli caddesi. no:48, daire 4 Bakırköy İstanbul

Telefon:02125703332 GSM: 05302887392