Aziz Damar baba acısı yaşadı, Osman Damar hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Geçirdiği rahatsızlık sonucu yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Osman Damar hayata veda etti.

Aslen Malatya Pütürgeli olan 7 çocuk babası 30'un üstünde torun sahibi Osman Damar 73 yaşında sevdiklerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü. Malatya konfederasyonu kurucu genel başkanı ve aynı zamanda Esenler Belediyesi meclis üyesi Aziz Damar'ında babası olan Osman Damar için Kayabaşı mezarlığında defin öncesi cenaze namazı töreni düzenlendi.  Damar ailesinin acısına ortak olup son veda da saflarda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Ak Parti İlçe Başkanı Av. Umut Özkan, Esenler Belediye Başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya,  Pütürge Federasyonu eski başkanı Cihan Akköse, Doğanyol dernekler Birliği Başkanı uygun Öztürk ve ismini sayamadığımız çok sayıda Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve aile dostları ile sevenleri yerlerini aldılar. Rahmetlinin çocukları Aziz, Mehmet,Cetin ve Nusret Damar kardeşler pandemi sürecinden dolayı taziyeleri ayaküstü kısa tutarak kabul ederken rahmetlinin kızları beyaz, Ümmühan ve Asiye kardeşler babaların musalla taşındaki tabutuna son Bir defa dokunarak gözyaşlarıyla veda ettiler. 

İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı tarafından kıldırılan cenaze namazında haklar helal edilirken sema'ya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Rahmetli cenaze namazı sonrası torunlarının omuzunda uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan aile kabristanına defnedildi.