Aydın Karadağ ; Öksüz ve yetime el uzatmak, Rabbimizin rızasını kazanmaktır

AHA İSTANBUL - İstanbul Posoflular Derneği Ramazan yardımlarını İstanbul ve Posof'daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, şimdide Yetim ve Öksüz çocuklarla da paylaşıyor.

Merkezi Güngören'de bulunan Ardahan Posoflular Derneği " Ramazan Ayı, Bereket ayı "  diyerek geleneksel hale getirdiği  yardımlar İstanbul ve Posof'daki ihtiyaç sahipleri aralıksız  ulaştırılıyor. Yapılan yardımlara  bir yenisi daha eklenerek Posoflular, Yetim ve öksüz çocuklarında hamisi oluyor.   İstanbul Posoflular Derneği yönetim kurulu başkanı Aydın Karadağ çağrıda bulunarak " DERNEĞİMİZİN RAMAZANDAKİ ŞİMDİKİ DURAĞI "ÖKSÜZ VE YETİM KARDEŞLERİMİZ, UNUTMAYALIM! " Yetime el uzatmak. Rabbimizin rızasını kazanmaktır." dedi. 
Başkan Aydın Karadağ " Posof'lular  Öksüz ve Yetim kardeşlerimizi de unutmadı.. Çevremizde veya başka bölge veya illerde bulunan ihtiyaç sahibi yetim kardeşlerimizin Ramazan Bayramında yüzlerini az da olsa güldürebilmek için LC WAİKİKİ mağazasından temin ettiğimiz 200 ₺ tutarındaki alışveriş Hediye Kartlarının dağıtımına 26.04.2021 tarihinde başlayacağız. Dağıtımlar bayrama kadar devam edecek ve 150 yetim kardeşimizi giyindirmeyi hedefledik, inşallah daha fazlası olur. Bildiğiniz, tanıdığınız yetim kardeşimiz var ise dernek yönetimimizle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.
Gelin bir yetim kardeşimizi de siz sevindirin, gün birlik, beraberlik ve dayanışma zamanı...Biz çocukların yüzü her zaman gülsün istiyoruz ve DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
Yurt içi ve yurt dışından destek veren, katkı sağlayan duyarlı dernek ve vakıf başkanlarımıza, işadamlarımıza, Posof'umuzun tüm değerlerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim yapılan ve yapılacak olan hayır ve hasenatı kabul ve makbul eylesin. Rabbim hepinizden razı olsun" dedi.