Avcılar Paşa Künefe'yi sevdi

Paşa Künefe ikinci şubesiyle Avcılar Merkez Mahallesinde hizmet vermeye başladı.

Adnan Ateş'in haberi;

Paşa Künefe, 24 Ağustos'ta merkez mahallesi’nde ikinci şubesini hizmete açtı. Yeni şubenin açılışını Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan yaptı. Açılış konuşmasında, Paşa Künefe’nin lezzetleriyle ön plana çıktığını belirten Kaymakam Hulusi Doğan, İstanbul’un diğer semtlerinden de insanların Paşa Künefeyi tercih ettiğini sözlerine ekledi.

'Paşa Künefe işletmesi kurumsal bir markalaşmaya doğru hızlıca gidiyor'

Doğan devamla şöyle dedi, “Paşa Künefe güzel ilçemiz Avcılarda hizmet verdiği ilk zamanlardan beri bilirim. Müşterilerin oturmak için sıra beklediği bir mekandır Paşa Künefe. Lezzetli künefe çeşitleriyle çok kısa sürede hatırı sayılır bir müşteri kitlesine ulaştı. Avcılar sakinleri Paşa Künefe’yi sevdi. Sunum farkıyla ön plana çıkan Paşa Künefe merkez mahallesinde ikinci şubesi açarak ve hizmet noktalarını çoğaltarak müşteri portföyünün her geçen gün gelişeceğine inanıyorum. Bu şubenin hayırlı olmasını diliyorum. Güzel ve kaliteli hizmetlerine devam etmeleri temenni ediyorum. Künefeye yeni bir tarz ve konsept getiren Paşa Künefe işletmesi kurumsal bir markalaşmaya doğru hızlıca gittiğini görmek güzel bir şey"



'İstanbul'un diğer semtlerinden de misafirlerimiz gelip bizleri tercih ediyor'

Açılış konuşmasında konuşan Paşa Künefe İşletmecisi Müslüm Karateke, kaliteli hizmet anlayışı ile bugünlere geldiklerini, belirterek devamla şöyle dedi, "İlk şubemizi açtığımızda tek sloganımız lezzet ve sunum farkı idi. Bu sloganlarımızdan vazgeçmedik. Birinci şubemizi Gümüşpala semtinde açtık. Çok kısa bir sürede hatırı sayılır bir müşteri kitlesine ulaştık. Hizmet kalitemizden ödün vermedik. Organik ürünler ile künefe üretiyoruz. Tüm lezzetlerimiz organiktir. Kesinlikle glikoz kullanmıyoruz. Fiyatlarımızı her bütçeye uygun fiyatlardır. Kalitemizi i,k günden beri muhafaza ediyoruz. Hizmet ve sunum kalitemizden vazgeçmememiz bizleri bugünlere getirdi. İkinci şubemizi Avcılar merkezde  açmış bulunuyoruz. İstanbul'un çok uzak semtlerinden misafirlerimizin gelip bizleri tercih etmeleri bizleri mutlu ediyor. Nasip ve kısmette var ise satış noktalarımızı İstanbul'un diğer semtlerinde de açmayı uzun vadede düşünüyoruz."

Paşa Künefe: www.pasakunefe.com

 

gümüşpala paşa künefe künefe avcılar müslüm karateke