Arzu Erdem; Oyumuz bizim namusumuz ve irademizdir

AHA İSTANBUL - MHP milletvekili Arzu Erdem Güngören MHP iftar programındaki konuşmasında kadınlara seslenerek seçimi kadınların kazanacağını haykırırken Ekrem İmamoğlu'nada seslenerek "Dizlerin Titresin"dedi.

Güngören MHP ilçe başkanlığı düzenlediği iftar programıyla Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasında olduğunu bir kez daha ilan etti. Düzenlenene iftar programına çok sayıda özel davetli davete icabet ederek yerlerini alırken MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır ve yönetimi gelen misafirleri kapıda karşılayarak ağırladılar. Bu özel davete MHP milletvekili Arzu Erdem, MYK üyesi Nur Tuba Aktay , Cumhur ittifakı ortağı Ak Parti ilçe başkanı Bünyamin Baş ,MHP ilçe eski başkanı Şaban Aydın,  Güngören ülkü ocakları başkanı ve MHP yönetim kurulu ile meclis üyeleri katılırken sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ülkücü hareketin eski yöneticileride bereket sofrasında yerlerini aldılar. 

Program açılışında konuşma yapan MHP Güngören ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır davete katılan herkese teşekkür etti. Başkan Aldır konuşmasında 23 Haziranda Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım'ın sonuna kadar yanında olacaklarını, haziranda Ramazan bayramının yanı sıra 23 haziran'dada İBB başkanı Binali Yıldırımın seçerek ikinci bir bayram daha yaşayacaklarını dile getirdi.

Selamlama konuşmasında Güngören Ak Parti ilçe başkanı Bünyamin Baş'da konuşmasında 23 Haziran seçimleri için kolları sıvadıklarını, vermiş oldukları desteklerden dolayı MHP'ye teşekkür etti. 

MHP MYK üyesi Nur Tuba Aktay ise konuşmasında 15  Temmuz Hain darbe girişiminden sonra Cumhur ittifakının Cumhuriyet meselesi olduğunu, bu mücadeleden asla vaz geçilmeyeceğini dile getirdi.

Milletvekili Arzu Erdem'de konuşmasında Güngören üstüne düşen görevi yapacağını,  15 hain darbe girişimine atıda bulunarak Türk milletinin ezanını dindiremeyeceklerini, bayrağı indiremeyeceklerini dile getirdi. Milletvekili Arzu Erdem konuşmasında "Oylarımız bizim namusumuzdur, irademizdir."dedi. YSK'nın açıklamasından sonra sandıkdaki olaylarıda örnekleriyle açıklayan milletvekili Arzu Erdem herkesin evlerine giderek aileleriyle bir kez daha seçim çalışmalarına hız vermeleri gerektiğini hatırlatırken . seçimlerin kadınlarla alınacağını , kadınların karar vermesiyle bu seçimlerin alınacağını söyledi. Kapı kapı dolaşarak çalışmaların yapılmasını, tek türek olunmasınıda istedi. 

Milletvekilki Arzu Erdem CHP İBB adayı Ekrem İmamoğluna seslenerek " İmamoğlu dizlerin titlesin, Binali Yıldırım İstanbulun anahtarını almaya geliyor. İmamoğlu İsparkı PKK'ya ihale etti. Göreve geldiklerinde köşe başlarını tutacaklar." dedi. 

İftar programında ezanın okunmasıyla açılan oruç sonrası  MHP ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır'ın okuduğu bereket duasıyla semaya açılan ellerde edilen dualarla bir kez daha şükürler edildi. 

Bu programa Ak parti SKM başkanı Servet Karaduman, ilçe başkan yardımcısı Enver Şerif Nalbant, belediye meclis üyeleri Abdullah Kayaduman, Eyüp Şenocak, Kazım Gündoğan,  Güngören Sivaslılar dernek başkanı Vedat Kılıç, Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Güngören şoförler odası başkan vekili Cafer Yıldırım, Of Kıyıboyu dernek başkanı gazeteci yazar Sadullah Dervişoğlu,  genel sekreter  Münevver Çolak, Kasder şube başkanı Murat Kabaoğlu, Mahalle muhtarları, Aliş Çolak, Sebahattin Kefelioğlu, Özcan Akkoyun, Uhud cami dernek başkanı Servet Öztürk, Yerel hizmet sendikası güngören temsilcisi Ali İhsan Efe ve üyeleri, Su şehri yeşil yayla derneği başkanı Hakan Koç, Trabzon uğurlu köyü dernek başkanı Yaşar İlhan, Of Saraçlı köyü dernek başkanı Bahri Vahatoğlu, Yeni Akıncılar derneği kulübü , iş adamı Bülent Ustabaşı ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri davette yerlerini aldılar.