Anka Derneği İş Adamları İle Buluştu

AHA MALATYA-Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA) Ramada Altın Kayısı Otelinden iş adamları ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA) tarafından Akçadağ’ın öncelikli sorunları ve çözüm yolları üzerinde iş adamları ile birlikte istişarede bulunuldu. ANKA Derneği bünyesinde oluşturulan ‘ANKA İş adamları platformu’ ile birlikte Akçadağ’ın sorunları ve çözümleri üzerinde istişare toplantısı yapıldı. Ramada Altın Kayısı otelinde yapılan istişare ve tanışma toplantısında ANKA Başkanı Ömer İpek katılımcılara ANKA’yı tanıtarak Dernek tarafından yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

 

 

ANKA Başkanı Ömer İpek toplantıda yaptığı konuşmada; “İlçemizin kalkınma anlayışında ki gelişmelere göre bölgesel avantajların ortaya çıkarılması ve potansiyellerin harekete geçirilmesi sadece devletin merkezi organlarının sorumluluğunda değil aynı zamanda sivil toplumun girişimcilerin ihracatçıların ve tüm yerel aktörlerin ortak sorumluluğunda yürütülmesi gereken bir işbirliği çabası olarak başarılmalıdır. Bu yüzden ilçemizdeki her bireyin ekonomik gelişme ve sosyal istikrarın hedeflerine katkıda bulunmaya azami çaba sarf etmek durumundadır. Bugün burada sizlerin oluşturacağı ANKA iş adamaları platformu sayesinde ilçemizin ekonomik olarak neler yapabileceği hakkında bir fikir verme konuya ilgi duyanlar arasında bir fikir edinme zemini oluşturma ve değerlendirme yaparak oluşacak birliktelikle bir yol haritası çıkartılması için toplanmış bulunmaktayız. Sizlerinde desteğiyle ANKA yönetimi çıktığı bu yolda ilçemize her konuda bir değer katacaktır.” dedi