Anadolu Lisesinin Düzenlediği Turnuvada 20.yıl Voleybol şampiyonu Elmalı Yay Petrol
AHA TEKİRDAĞ- Malkara Anadolu Lisesi 20:Yıl Spor Şenlikleri çerçevesinde düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Elmalı Yay Petrolspor ile Izgarspor arasında oynanan final maçıyla sona erdi.
Final maçında konukları kapıda karşılayan Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Lütfüoğlu, sportmenlik ve Fair Play anlayışı içinde güzel bir maç dileğinde bulundu.
Malkara Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda 7 takım arasından finale kalan Elmalı Yay Petrolspor ile Izgarspor takımı arasındaki şampiyonluk maçını Elmalı Yay Petrolspor (25 18), (25 21), (14 25) ve (25 14)lük setlerle 3 1 kazanarak turnuvanın şampiyonluk kupasını kaldıran takım oldu. Turnuvada; Izgarspor ikinci, Sanayispor üçüncü ve Belediye Gençlikspor takımı da dördüncü oldu.
Final maçının ardından yapılan ödül töreninde En Centilmen Oyuncu Tugay Çinko, En İyi Savunma Oyuncusu Kubilay Güven ve En Centilmen Takım ise Belediye Gençlikspor seçildi. Turnuva sponsorlarına ve takım antrenörlerine teşekkür belgeleri verilirken, müsabaka hakemleri Emine Yaşar, Özcan sarıbaş ve Meltem Gökyolcuya ise çiçek hediye edildi.
Turnuvada dereceye giren takımların kupaları Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Remzi Barış tarafından takdim edildi.
Riza DÖNER.