ANA Parti Bursa İl Başkanlığı NEREDE KALMIŞTIK BURSA sloganı ile açılıyor

7 Kasım 2014 tarihinde Türk Siyasi Hayatına giren ANA Parti Bursa İl Başkanlığı açılıyor.

30 Ocak 2015 Cuma günü saat 14.00 da görkemli bir açılış töreniyle faaliyete girecek olan ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen siyasetçilere de ev sahipliği yapacak.

Merhum 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu  T. Ahmet Özal’ın 7 Kasım 2014 tarihinde kurduğu ANA Parti tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’de bir çok ilde il başkanlığı kurulan partinin 30 Ocak 2015 tarihinde Bursa İl Başkanlığı açılışı yapılacak. Açılışa bizzat katılacak olan ANA Parti Genel Başkanı T. Ahmet Özal burada partililere seslenecek.

ANA Parti Genel Başkanı  Sn.Ahmet Özal’ın Bursa’ya gidecek olması hem siyaset camiasını heyecanlandırırken hem de Bursalıları sevindirdi. Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı çok seven Bursalılar Ahmet Özal’ın geleceğinden dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler. Ahmet Özal’ın ziyaretinin kendilerine güç katacağını belirten ANA Parti Bursa İl Başkanı ve Marmara bölgesi Genel Başkan yardımcısı iş adamı Oğuzhan Aygül,  “ANA Parti’nin Genel  Başkanı  ve 8.Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal’ın oğlu Sayın T. Ahmet ÖZAL  Ana Parti Bursa İl Başkanlığının açılışını yapmak için 30 Ocak Cuma günü ilimize teşrif edeceklerdir. Bu teşrif bizlere güç verecektir. Genel Başkanımızı Bursa’da ağırlamaktan büyük onur duyarız” dedi.

 

Açılışa tüm Bursalıları davet eden, ANA Parti Bursa İl Başkanı ve Marmara bölgesi  Genel Başkan yardımcısı  iş adamı  Oğuzhan Aygül, “Yarın açacağımız Bursa il başkanlığı binasına tüm Bursa halkımızı davet ediyoruz. Genel merkezi Ankara’da kurulan ANA PARTİ 7 Kasım 2014 kurulmuştur. Allah’ın izniyle Bursa ilimize layık olacak bir il başkanlığının açılışını yapacağız. Partimizin kapısı tüm halkımıza açıktır. Hangi partiden olursa olsun hiç parti ayırımı yapmadan halkımıza hizmet için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu makamlar gelip geçicidir önemli olan halkımızın sorunlarını çözmek ve gidermektir. Allah’ın izniyle çok güzel bir ekip çalışması yapacağız. Rahmetli merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın kaldığı ve bıraktığı yerden devam ederek hem Bursa’mızı hem Türkiye’mizi el birliğiyle kalkındıracağız.

ANA Parti Bursa İl Başkanı Oğuzhan Aygül; Ana Parti Genel Başkanı Sn.T. Ahmet Özal’ında katılacağı açılış ve gezi programını da açıkladı.

30 Ocak Cuma Gezi Programı

10.00 Otel Almira’dan hareket; Emek, Bağlar Başı, Hürriyet, Dikkaldırım, Kapalı Çarşı (Esnaf Ziyareti )

12.05 Ulu Cami Cuma Namazı

13.20 İl Binasına Yürüyüş

14.00 İl Binası Açılış.

15.40 Esnaf Odası Ziyaret.

16.10 Osmangazi Belediyesi Ziyaret.

17.00 Ticaret ve Sanayi Odası Ziyaret.

17.30 Otele Hareket.

31 Ocak Cumartesi Programı

11.30 Almira Otel Basın Toplantısı.

12.10 Bursa İl Başkanı tarafından Açılış Konuşması Protokolün sunumu Bursa İl ve İlçe Teşkilatlarını tanıtılması.

12.30 Ana Parti Genel Başkanı T. Ahmet Özal’ın Partililere Hitaben Konuşması.

13.30 Bursa İl Başkanlığının Ana Parti Genel Başkanı T. Ahmet Özal onuruna düzenlediği yemeğe geçilecektir.