Alyans ile Şıklığınızı Koruyun

Alyans ile Şıklığınızı Koruyun
Evliliğin ilk simgesi olarak görülen alyanslar, eski uygarlıklardan bugüne daima kullanılmakta olan yüzüklerdir. Alyans geleneksel bir özelliğe sahiptir. Yuvarlak yapısıyla sonsuzluğu temsil ettiği düşünülerek, sonsuz sevgi, sonsuz aşk, sonsuz mutluluk, sonsuz bağlılık gibi olguların devam ettirildiği düşüncesini barındırıyor.
İlk olarak Mısır'da kullanılan alyanslar aslında sol elde bulunmakta olan 4. Parmağın kalbe kadar giden bir damarın olduğu düşünülerek bu parmağa takılmaya başlıyor. Bu damar ise aşk damarı olarak adlandırılıyor.  Alyans modelleri kadın ve erkeğe göre değişkenlik gösterebiliyor.
 Alyans Modelleri ve Fiyatları
 Alyans modelleri kadın ve erkeğe göre birbirine benzer fakat farklı malzemelerden yararlanılarak üretilebiliyor. Kadınlara özel çoğunlukla taşlı olarak üretilen alyanslar, erkekler için sade bir şekilde piyasaya sunuluyor.  Bazen ise her iki cinsiyete uygun aynı modeller de bulunabiliyor.
Alyans modelleri oldukça geniş bir yelpazeye sahip olmakla birlikte ağırlık, kullanılan materyal açısından fiyat farklılıklarına sebep olabiliyor. En güzel günlerin vazgeçilmezi olan alyansları https://www.lizaypirlanta.com/altin-alyans sitesinden güvenle alabilirsiniz.