Altın çocuklar, Altın Madalyalarla Güngören'e döndü

AHA İSTANBUL - Türkiye Kick Boks şampiyonları 4 altın, 1 gümüş ve 1 Bronz madalya ile şampiyonlar Güngören'e döndü.

Bölgenin en güçlü spor kulüplerinden olan Murat Ekmekçi Kickboks spor kulübü yeniden Güngören'in gururu oldu. Girdiği tüm şampiyonluklarda Güngören'e altın madalyalar ve şampiyonluklar taşıyan Murat Ekmekçi spor kulübünün başarılarına tebrikler yağıyor. Milli antrenör Kick Boks milli takım teknik direktörü Murat Ekmekçi'nin öğrencileri olan Güngören'in altın çocukları madalyalara doymuyorlar. başarılar taktir toplarken Milli takım direktörü Murat Ekmekçi kulüp başkanlığında tebrikleri kabul etti. Kickboks federasyon başkanı Salim kayıcı , Güngören Ak Parti yöneticisi Ziya Yılmaz, Eminevim dış saha tanıtım uzmanlarından Unsal Turan, Üzeyir Anbar ve Kickboks şampiyonlarından Musa Şimşek başarıları tebrik ettiler. 

.01-07 Temmuz 2019 Tarihleri Arasında Erzurum’da yapılan Türkiye KickBoks Şampiyonasında Murat Ekmekçi kickboks spor kulübü 11 sporcuyla katıldığı şampiyonada 

ALTIN MADALYA KAZANAN

37 kg 1. Mert Kadem Ayhan 

52 kg 1. Tarık Talha Durur

69 kg üstü 1. Muhammet Emin Uçan 

89 kg 1.Orhan Yenici

GÜMÜŞ MADALYA KAZANAN

63 kg 2.Caner Cödel

BRONZ MADALYA KAZANAN

+94 kg 3. Gökmen Tekir

Şampiyonların hocası Murat Ekmekçi başarıları dile getirirken "Şampiyonlarımız ve ve dereceye giremeyen tüm sporcularımıza gösterdikleri özverili performanslarından dolayı kutlarım, başarılar dilerim  Sporcu dostu,Güngören Kaymakamımız sn.Zeyit Şener’e Güngören Belediye Başkanımız sn.Bünyamin Demir’e Akparti Güngören ilçe Bşk sn.Bünyamin Baş’a Güngören M.H.P ilçe Bşk sn.Muhammed Alparslan Aldır’a ve dualarıyla bizlere destek veren tüm sevenlerimize teşekkür ederim." dedi.

Şampiyon Altın madalya sahibi Tarık Talha Durur'un annesi Melek Durur da şampiyonaya katılarak kafilede bizzat yer aldı. Oğlunun başarısı ile duygulanan şampiyon annesi Melek Durur  velilere seslenerek bu mutlulukları onlarında yaşamasını diledi. Melek Durur her şampiyanaya bizzat katıldığını göz yaşarı içerisinde her turnuvada yer aldığını, evladının başarısını yerinde hissetmenin farklı olduğunuda dile getirdi.