Ali Karadeniz camiadan helallik istedi, Yeni Malatyaspor'dan istifa etti

AHA İSTANBUL - Yeni Malatyaspor Medya iletişim Direktörlüğü ve Yeni Malatyaspor TV Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Usta gazeteci Ali Karadeniz görevinden istifa etti.

Usta gazeteci Tv- Radyo  program yapımcısı ve  sunucusu Ali Karadeniz uzun yıllar hizmet ettiği Yeni Malatyaspor kulübü ve camiasına sosyal medyada yayınladığı duygusal  mesajla veda etti. 

Ali Karadeniz yayınladığı mesajda " 8 Ekim 2017 tarihi itibariyle yürütmüş olduğum Yeni Malatyaspor Medya iletişim Direktörlüğü ve Yeni Malatyaspor TV Genel Koordinatörlüğü görevimden ailevi sebeplerimden ötürü ayrılma kararı aldığımı bildirmek istiyorum.

Acı tatlı bir çok anı biriktirdiğim bu onurlu görevi bana laik görüp bugüne kadar desteklerini bir gün bile eksik etmeyen başta sayın başkanım Adil Gevrek olmak üzere eski ve yeni Yönetim Kurulu üyelerimize, heran bir abi maneviyatı ile yanımda olup, güç veren perdenin arkasında ki asıl ve samimi kahraman Ali Ravcı hocam’a, bir çok sıkıntıyı birlikte göğüslediğimiz ekip arkadaşlarıma, fikir ve önerileriyle katkı sağlayan camiamızın değerli insanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Elbette bu bir veda değil, Mevlânâ Celâleddin-İ Rûmî’nin söylediği gibi;

“Gözden ırak olan gönülden de mi ırak olur?

Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur?”

“Vedalar gözüyle sevenler içindir, çünkü gönlüyle sevenler ayrılamaz.” hissiyatı ile...

Gönülden bağlı olduğumuz bu Sevdayı içimizde büyütüp korumaya ve hizmetkarı olmaya dün olduğu gibi yarında devam edeceğiz...

Gidişimle kendini başarılı görüp bu durumdan pay çıkaran bazı aciz karakterlerinde her zamanki gibi farkındayım, onlara da yine Mevlana’nın sözüyle cevap vermek isterim;

“Suskunluğum asaletimdendir.

Her lafa verecek cevabım var.

Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye,

Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!”

“Bencillik, göze takılmış ayna gibidir. O gözler nereye bakarsa baksın kendinden başka birini göremez...”

Demem o ki, ne mücadele etmekten sıkıldık, nede çalışmaktan yorulduk, henüz 5 haftalık evliyken başladığım görevimde fedakarlıklar yapmam gerektiğini bilerek, ailemden, yuvamdan çokça ödün verip sevgili eşimi defalarca yalnız bırakarak aslında en büyük haksızlığı ve hatayı ona yaptım. Sözlerimi, tüm bu yaşanmışlıklardan en ağır şekilde etkilenmesine neden olduğum biricik eşim İper Karadeniz’den özür dileyerek bitiriyorum.

Hoşçakal MALATYA!