Alemdar öztük 15 Haziran Babalar Günü Sebebiyle Bir Mesaj Yayınladı

Alemdar Öztürk mesajında şunları söyledi; 
Aile yapısını kurmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babaların, aile içerisinde sevgi ve hoşgörü bağlarının kurulmasında çok büyük rol oynadıklarını belirtti.
Aileleri için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, onların mutluluğunu kendi mutlulukları sayan babaların, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcadıklarını bildiren Alemdar Öztürk şöyle devam etti:


"Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Hayatın her anında yanımızda olan, bizlere her zaman doğruyu gösteren ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan babalarımıza sadece bu günde değil, bizlere ihtiyaç duydukları her zaman destek olmalıyız. Milletimizin sahip olduğu köklü gelenekte kuşkusuz, ailenin temel taşını oluşturan babalar çocukların kahramanı, çocuklar ise babaların gururudur. Babalara minnet ve şükran duygularımızı iletmenin küçük bir vesilesi olan Babalar Günü’nde, başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların bu gününü kutluyorum."dedi.