Alaattin Hatayoğlu kalbine yenik düştü

1967 Trabzon taraftarları dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu geçirdiği kalp krizi sonucu bu sabah hayata veda etti.

Merkezi Güngören'de bulunan 1967 Trabzon taraftarlar derneği başkanı Alaattin Hayatoğlu vefatı Trabzonspor camiasını üzdü. 

Cenazesi 31 Ocak 2018 pazartesi günü Güngören Haznedar merkez camisinde öğle nemazı sonrası kılınan cenaze namazında ebediyete uğurlanacak.

Alaattin Hatayoğlu ahayatını kaybetmeden 12 saat önce yazdığı son yazısında Trabzonsporun geleceğine dair nasihatlardada bulunmuşru. Rahmetli Alaattin Hatayoğlu sosyal medyadaki sayfa yazsısında " Trabzonspor yönetimin birinci önceliği ekonomik tabloyu düzeltmektir..Transfer bu ekonomik tablo ile yapamazsınız..Siz Elinizde ki Futbolcuların ödemelerini yapın ki,Futbolcuların kafası alacaklarına takılı olmasın..1 çoğu Uefa ve Tff ye baş vurmuş durum da.TRANSFER YASAĞI YOLDA!

Trabzonspor başkan ve yönetiminin Transfer yapmayacağız,1461 Trabzon takımından eksik yerlere futbolcu alacağız ifadesi ne anlama geliyor,Bunu biraz taraftarımız düşünsün yeter.Kısaca ekonomi tıkırında arkadaşlar .!!

Transfer için eldeki futbolculardan çıkartmak lazım..Özellikle yabancı transferi için Futbolculara borçlu olmamak lazım ve elden 1 kaç tanesini çıkartmak lazım..."diyerek son vermişti.