Akhisar'ın kuaförleri Durmuş Özçelik'ten sorulacak

AHA MANİSA - Manisa Akhisar Kuaförler Odası Başkanlık bayrağı Durmuş Özçelik'te.

AKHİSAR BERBERLER KUAFÖRLER ODASI 25 YIL SONRA DURMUŞ ÖZÇELİK DEDi

Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Belediye Merkez Park içi Belediye düğün salonunda düzenlediği kongresine Mevcut başkan Zekeriya Açıkgöz ve Başkan Adayı Durmuş Özçelik yarıştı.
 İki listenin yer aldığı ve 333 üyeden 292 üye oy kullandığı kongrede 1 oy geçersiz çıktı.
 Kongrede Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığına seçilen. Durmuş Özçelik 156 oy alırken, Zekeriya Açıkgöz 135 oy kaldı.
 
Akhisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz'ün açılış konuşmasından sonra genel kurul saat 12.00'de başladı.
Kongrede Divan başkanlığına Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, başkan yardımcılığına Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Terziler Odası Başkanı Sami Ekerbiçer, katip üyeliklere Vahit Ekinci, Eyüp Irmakçı ve Ahmet Ak seçildi. Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası , faaliyet raporunu, 4 yıllık Bilanço gelir ve gider hesaplarını ve Denetim Kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı Oda sekreteri Hande Karaduman okudu. Devamında Yönetim kurulunun oy birliğiyle ibrasından sonra dilek ve temenniler bölümünde aday olan Berberler ve Kuaförler Odası başkan adayları Durmuş Özçelik ve mevcut başkan Zekeriya Açıkgöz birer teşekkür konuşması yaptı.
 Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Zekeriya Açıkgöz,Oda üyesi 21 kişiye  28 ve uzun yılllar hizmet veren oda üyelerine hizmet ödül plaketleri Zekeriya Açıkgöz tarafından verildi.
Saat 17.00'de sandıkların açılmasıyla sayılan oylardan sonra seçimi kazanan başkan Durmuş Özçelik üyelerine teşekkür konuşması yaptı. Hepimize Hayırlısı olsun Değerli Başkanımızın Tecrübesinden faydalanacağız abimiz olarak hep  birlikte olacağız bu bir yarıştı kazanan kaybeden olacaktı bu saaten sonra başkanım her zaman büyümüzdür.
Ardından Zekeriya Açıkgöz de teşekkür ederim hayırlısı olsun kaybetmekte var kazanmak ta var 25 yıldır bu odanın başkanlığımı yapmaktayım hayırlısı olsun diyorum  dedi.
 Akhisar Berberler ve Kuaförler Odasının Genel kuruluna Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Akhisar Terziler Odası başkanı Sami Ekerbiçer, Akhisar Bakkallar Odası başkanı Zafer Kara, Akhisar Berberler Odası Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral, Akhisar Kahveciler Odası başkanı Erkin Güney, Akhisar Yapı SANATLARI Odası başkanı Tahir Memişler, Akhisar Marangozlar Odası başkanı Hüseyin Güleş, Akhisar Şoförler Odası başkanı Emin Akarsu, Akhisar Elektrikçiler Odası başkanı Üzeyir Aslan, Turgutlu Bakkallar Odası başkanı Ergün Çolak, Akhisar Lokantacı Köfteci ve Tatlıcılar Odası Başkanı Pınar GörenTurgutlu Lokantacılar Başkanı Mehmet Akkoyun, Turgutlu Pazarcılar Odası başkanı Necati Gürkıvrak, Turgutlu Kahveciler Odası Başkanı Cenk Vatansever, Turgutlu Tenekeciler odası başkanı Tarık Ulaş, Akhisar Demirciler Odası başkanı Ersen Tepeci, Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Hasan Ali Men, Ülkü Ocakları başkanı Adem Duran ve üyeler katıldıAkhisar Berberler ve Kuaförler Odası başkanı seçilen
Durmuş Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri Salih Solakoğlu, Mesut çalışkan, Serdar Pekçetin, Yasemin Özhancı, Ayten Coşkun, Cevat Dayı, Denetleme kurulu Habip Pehlivan, Semih Akçakoca, Emin Yörük'ten oluştu.