Akçadaglılar derneği yeni sosyal tesislerinde ilk toplantısını yaptı

AHA İSTANBUL- İstanbul'da yaşayan Akçadağlılar, kurdukları yeni Akçadağ derneği sosyal tesislerinde ilk toplantısını yaparak çalışmalara start verdi.

Akçadağlılar Derneği tüm değerleriyle yeni dernek merkezinin sosyal tesislerinde ilk toplantısını başkan Nazife Özdemir başkanlığında yaptı. Bağcılarda merkezi bulunan Akçadağ'lılar derneği yaptığı toplantıda geleceğe dair hedefler masaya yatırılırken kurucular kurulu görevlendirmelerde yapıldı. Başkan Nazife Özdemir toplantıda yaptığı konuşmada Akçadağlılara bugüne kadar emek veren ve Derneğin yeniden kurulmasında emeği geçen eski Akçadağ Dernek Başkanı Hasan Servet Günay'a ve Malatya Anadolu Yakası dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Taş'a emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Nazife Özdemir toplantıda Malatya Akçadağ'da seyir terasında düzenlenmesi planlanan Festival için çalışmalara start verdi.  Eski Akçadağ dernek başkanı Hasan Servet Günay toplantıda yaptığı konuşmada sevgi ve hoşgörüden ayrılmadan Akçadağ birliğin sağlanması için Dernek yönetiminde her köyden bir kişinin olması gerektiğini söyledi. 

Dernek toplantısı sonunda bütçe oluşturulması, yeni Dernek binasının idari yönünün planlanması, Dernek logosunun oluşturulması gibi konular toplantıda ele alındı. 

Yeni Akcadag derneği idari binası ve sosyal tesislerinde neler var?

300 m2 alana sahip Akçadağlılar derneği, idari yönetim alanı, şark köşesi, düğün, mevlid, toplantılar ve taziyeler için etkinlik alanı bulunmaktadır. Haftanın 7 günü açık  olan, tüm Malatya'lılara hizmet verecek  bu tesis artık tüm Malatyalıların hizmetinde.   Malatya'lıların buluşma noktasıda olacak olan Akçadağlılar sosyal tesisleri ulaşımdada metro dahil her türlü araçla ulaşılabilecek bir adrese sahip. Malatya'lılar, İstanbul'da  İkramlarını yapacakları , misafirlerini ağırlayacakları, çay sohbetlerinde hasbahal edilen , görülmeye değer bir mekana kavuşmuş oldu.