Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Malkara'da gönüllere hitap etti

AHA TEKİRDAĞ - AK Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel ve beraberindeki heyeti Malkara ziyaretinin başlangıç programında İşadamı Tevfik Yaman bereket sofrasında ağırladı.

Milletvekili Mustafa Yel'in katıldığı sabah kahvaltısına  AK parti Tekirdağ il başkan yardımcısı Funda Çelik Sezgin, yönetim kurulundan Kamil Karaoğlan, Ümit Karaca, ismail Çalık, Bahadır Sarıoğlu, Bekir giden, AK parti yürütme kurulu ,AK parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, başkan yardımcısı Recep Şenol, Ak parti Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu, AK Parti Malkara ilçe yönetimi ,Malkara sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları katıldılar.
AK parti Tekirdağ milletvekili onuruna verilen sabah kahvaltısında önce sivil toplum örgütlerinin ve mahalle muhtarlarının dileklerini ve sorunlarını dinleyen milletvekili Mustafa yel kendisine yöneltilen tüm sorulara ayrı ayrı cevaplar verdikten sonra kahvaltı sona erdi.
Mustafa Yel ve beraberindeki Malkara AK parti ilçe başkanı ve yönetim kurulu ile beraber AK parti üyesi Cengiz Uysal'ın abisi ve ablasının vefatı nedeniyle başsağlığında bulunmak üzere Cengiz uysal'ı ziyaret ettiler. Son olarak aynı ekiple beraber sanayi sitesi'nde esnaf ziyaretinde bulundular.

HABER : RİZA DÖNER MALKARA