Ak Parti Tekirdağ'da Yerel Seçim Hedefini Açıkladı

Çorlu Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan, Gülçin Arıcan ve yönetimi basına tanıtıldı. İl Başkanı Cüneyt Yüksel başta olmak üzere Milletvekili Metin Akgün, Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve kadın kolları başkan ve yöneticileri, hedeflerini şimdiden belirleyerek, ilk yerel seçimlerde Tekirdağ'da tüm belediyeleri kazanarak 12-0 yapmak olduğunu açıkladılar.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi.Basın Toplantısında Eski Devlet Hastanesinin ve askeri bölgenin de içinde bulunduğu alanın Park olması konusunda Ak Parti Teşkilatlarının ve Milletvekillerinin ne gibi çalışmalar yapacağı da gündem geldi.

AK Parti Çorlu 5. Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresi ile başkanlığa seçilen Gülçin Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri, Özcanlar Restaurant’da düzenlenen kahvaltı programında, ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programda konuşan AK Parti Çorlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülçin Arıcan, programa katılan davetlilere teşekkür etti. Arıcan, “Kongremiz akabinde göreve gelir gelmez ben ve yönetim kurulu üyelerim ile beraber sahada çalışmalarımıza başladık. Eski yeni ayırt etmeksizin bu yola baş koyduk” dedi. AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal da, “Bugünden sonra çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Biz AK Parti Kadın Kolları olarak yaptığımız görevin kat ve kat hakkını vermek zorundayız. Bizim bugün siyasetteki yerimizi ve misyonumuzun nereden geldiğini özellikle de şu günlerde daha çok iyi bilmeliyiz. Şu anda Afrin’de terörle mücadele eden askerlerimizin bize emanet ettiği ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

ÇORLU AK BELEDİYE İLE TANIŞACAK

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kerim Atalay, düzenlen programda yaptığı konuşmasında, ilk yerel seçimlerde Çorlu’yu AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarının sözünü verdi. Atalay, “Çorlu’da bizim teşkilatçılık anlayışımız sadece ana kademeden ibaret değil. Biz teşkilatlarımızı bir bütün olarak görüyoruz. Biz Çorlu’da devasa bir aileyiz. Çorlu’da yaşayan 260 bin vatandaşımızın hizmet alabilmesi için bütün kademelerimiz ile sahada olacağız. İlk yerel seçimlerde de Çorlu’da AK Parti Belediyeciliği ile halkımızı tanıştıracağız. Çorlu Belediyesini AK Parti Belediyesi yaparak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz” dedi.

12-0 TERSİNE DÖNECEK

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ’da yerel seçimlerde 12-0 tersine döndüreceklerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceklerini söyledi. Yüksel, “Tekirdağ’da yaşayan 1 milyon vatandaşa karşı sorumluluğumuz var. Bugün itibari ile burada mücadele ederek belediyeleri kazanıp ve Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz. Kadir Başkan sürekli dillendiriyor ve bizde ona 12-0 nasıl tersine döner, 1 Nisan’da göstereceğiz” dedi.

KİMSE SANA OKUL YAP DEMEDİ

Yüksel, “Sadece bir ilçede 13 tane okul yapıyoruz Kadir Albayrak kalkmış, 11 tane ilçede 11 tane okul yapıyoruz. Kardeşim, kimse sana okul yap demiyor zaten sıkıntı yok. Öncelikli vazifeni yap biz seni zaten alkışlarız okul yapmışsın Allah razı olsun. Ama koskoca büyükşehir belediye başkanı bugüne kadar elle tutulur sadece okul projesi ortaya koymuş bir büyükşehir belediye başkanını bununla da övecek halimiz yok. 1 buçuk katrilyondan bahsediyoruz bir okulun maliyeti 4 trilyon. 11 ilçede 11 okul yapmış diye bunu pazarlayıp, pişirip pişirip önümüze koyuyor ben size diyorum ki biz sadece Çorlu’da 13 tane okul yapıyoruz. 11 ilçede toplam 50’den fazla 2019 sonu itibariyle okul yapılmış olacak” dedi.

ÇORLU’YU ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise, “Gündemimiz artık siyaset. Suriye’den kötü kokuların geldiğini hisseden hükümetimiz Afrin Operasyonu’nu başlattı. Mehmetçik bugün Afrin’de ülkemizin geleceği için orada. Önümüzde ilk önce yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bizim için en önemlisi Çorlu Belediyesi seçimleri. Çorlu, 2019 seçimlerinde bizim için olmazsa olmaz. Çorlu’nun 260 bin nüfusu ile en büyük kolumuz. Çorlu’da mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Çorlu’yu almak için elimizden geleni yapacağız. Çorlu’yu aldığımızda Büyükşehir ve ilçeleri de bizim. Onların aldıkları bu 12-0 tam tersine dönecektir. Bizim Atatürk sevgimiz, onlardan daha fazla. Atatürk’ün CHP’si gitmiş, Kılıçdaroğlu’nun CHP’si gelmiş. Bizim davamız AK Parti davasıdır. Bu davaya hep beraber sahip çıkacağız. Bizler, bir ve güçlü olduktan sonra kimse bizi yıkamaz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım



ak parti tekirdağ akparti