AK Parti İlçe Binası Açılışında Gövde Gösterisi

AK Parti Güngören İlçe Binası açılışı miting havasında gerçekleşti.

AK Parti İlçe teşkilatı binası’nın açılışı binlerce Güngörenli’nin katılımıyla miting havasında gerçekleşti. 24 Haziran Seçimleri öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti Güngören İlçe Teşkilatı seçimlere kısa bir süre kala yeni İlçe binasının açılışla gövde gösterisi yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Millet Vekilleri Nureddin Nebati, Halis Dalkılıç, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, Eski Milletvekili Yahya Baş, AK Parti Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş,  MHP İlçe Başkanı Fuat Gül, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenel Savcı, Gençlik Kolları Başkanı Emrah Demirci, AK Parti Güngören İlçe Teşkilatı’nın tam kadro katıldığı açılış törenine STK başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bünyamin Baş, yeni İlçe binasının açılışına katılan herkese Şükranlarını sunarak teşekkür etti. 

Başkan Şakir Yücel Karaman, yeni İlçe binasının açılışının ardından eski teşkilat binasının olduğu yerin genişletilerek meydan olacağının müjdesini verdi.

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak ise siyasete başladığı yerde yeni İlçe Binası açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan kurtulmuş: Yaptıkları projeleri sıraladıktan sonra “ diğer partiler şunu  buna engel olacağız diyorlar. Ondan öncekiler hiç birşey yapmadılar bunlarda mani olmaya çalışıyorlar. Bu millet geriye gitmez bu millet tek parti dönemini gördü, ali cengizli seçimleri gördü 15 Temmuz darbe girişimlerini gördü. Çok şükür geride kaldı onlar. Artık ileriye gidiyoruz bu seçimden sonra. Biz ileri gitmeye çalışıyoruz onlar geri gideceğiz diyorlar. Biz daha azla çalışacağız diyoruz onlar çalıştırmayacağız diyor. Güngören halkı daha ileriye gitmeyi istediklerini bu gün burada bu kalabalıkta gösteriyor” dedi. 

Konuşmaların ardından Protokol üyeleri kurdele keserek yeni İlçe Binasının açılışını yaparak partililerle yeni binayı gezerek AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş’tan bilgi aldı.