Ak Parti Gökhan Şentürk " Biz ne söz verdiysek, sözümüzün arkasındayız "

AHA TEKİRDAĞ - Malkara Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, A takımı ile yaptığı basın açıklamasında Malkara'nın geleceği için her taşın altına ellerini koyacaklarını sözünü tekrar etti.


AK parti Malkara ilçe Başkanı Gökhan şentürk'ün basın açıklamasında AK parti Malkara İlçe başkan yardımcıları Recep Şenol, Tugay Şenseven ve Hüseyin Deniz de hazır bulundular.
AK parti Malkara ilçe başkanı Şentürk bizlerin basına yapmış olduğumuz basın açıklamalarımızda her zaman sözlerimizin arkasındayız.
Bizler hiçbir zaman kimseyi karalamak gibi bir lüksümüz yoktur.
2017 yılında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Teski ile anlaşmalar yapıldı.
Çokal ve Kadıköy barajlarının bakımları teskinindir bizler iktidar partisi olarak da her zamanki olduğu gibi şimdi de Teskiye yardımcı olmaya devam etme niyetindeyiz ne yazıktır ki Teski'nin halen adı geçen bu barajlara arıtma tesislerini yapmadığı görülmektedir.
BİZLER KİN TUTMUYORUZ
Hiçbir kimseyle siyasi ve şahsi sürtüşmeyi yapmıyoruz Malkara'nın evsel atıkları için devamlı olarak çevre bakanlığı yetkililerinle diyalog halindeyiz.
Malkarımıza  gerekli olan Fen lisesi ve sağlık Meslek liselerinin yapılması açısından da Malkaralı hayırseverlerden sözleri aldık ancak bulunan koronavirüs nedeniyle şu anda erteledik, İnşallah bunu da gerçekleştireceğiz.
BAŞKAN ŞENTÜRK MALKARA'NIN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ.
Mevcut stadımızın zemininin en yakın zamanda da sunni çim yapma hazırlıkları içindeyiz.
Yıkılan eski devlet Hastanesi'nin yerine de Tapu Kadastro ve Tarım İlçe Müdürlüğünün hizmet binalarının yapılması için gereken çalışmalarımıza devam ediyoruz bozulan Hayrabolu yolunda da karayolları tarafından yapılması için girişimler başlatıldı dedi.
HABER : RİZA DÖNER