Ahmet Namal " Türkiye şampiyonu Feyzullah Aktürk göğsümüzü kabarttı"

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ FEYZULLAH AKTÜRK MEMLEKETİ AKHİSAR' DA  
   İspanya'da gerçekleşen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda yarışan Akhisarlı Feyzullah Aktürk, Bu yılda Türkiye şampiyonu 
Antalyada düzenlenen u-23 Serbest Güreş Avrupa ve Dünya Şampiyonları Milli Takım kamp kadrosu için yapılan belirleme seçmelerinde Akhisarlı Feyzullah Aktürk şampiyon oldu. 97 kiloda yarışan Aktürk Avrupa’da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Ayağının Tozuyla Memleketi Akhisara gelerek kendisi gibi Başarılı Eski Pehlivan Güreşçi,MHP Akhisar MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal'ı ziyaret etti.  Akhisarlı genç güreşçi Feyzullah Aktürk Akhisar Medya habere konuştu. "  Antalya'da yapılan Türkiye güreş şampiyonasında 97 kg ŞAMPİYON oldum. Bunun neticesinde de Makedonya ‘da yapılacak olan Ülkemizi ve Akhisarımızı temsil edeceğim inşallah daha önce başkanımızla görüştük turnuva öncesi mallesef pandemi süreci dolayısıyla  seyirci alınmadığından Başkanımız gelemedi. Bende Şampiyonayı Başarıyla Tamamladım. Şampiyon olarak Memleketime gelerek Başkanımızın elini öptüm. Oda Sağolun her zamanki gibi En iyi şekilde ağırladı.Bize ustalık ve abilik yapmaya devam ediyor tekrardan Başkanımıza ve Sizlere ve Bizlere her zaman da eden herkese Ailmize eşimize dostmuza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Eski Pehlivan ve MHP Akhisar MHP İLÇE Başkanı Ahmet Namal'da "Tabiki Bundan  daha büyük  bir mutluluk olamaz. Bizde spor  yaptık ama  başarıları elde edemedik. Sahipsiz hiç bir sey olmuyor. Feyzllah bizim hem evladımız hem kardeşimiz Akhisar çocuğu 97 kg Antalya da yapılan Türkiye Şampiyonasında Finallerinde 1. olarak göğsümüzü kabarttı Mayıs ayında yapılacak Avrupa Şampiyonasına Türkiyeyi Temsil edecek.  bizler için 81 il 97 kg bir tane ama Akhisar dan çıkmış bir şampiyon Akhisarlı olarak hep birlikte sahip çıkmamız lazım.  Biz Siyasi kimlikten ziyade Sporcu Kimliğimiz var bir babalık abilik kimliğimiz var. Her zaman maddi manevi kardeşimizin  yanındayız ve arkasındayız. Başarılarını rabbim daim etsin inşallah