Ahmet Dağlı elim olayda hayatını kaybetti

AHA EDİRNE - Ahmet Dağlı'nın vefatı sevenlerini yasa boğdu

21  yaşındaki genç, evinde ölü bulundu

Edirne'nin  İpsala ilçesine bağlı Paşaköy de yaşayan 21. yaşında bir genç, evinde  tüfekle  vurulmuş halde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından olayın intihar olduğu değerlendirilirken, ekipler soruşturma başlattı.

İpsala'ya bağlı Paşaköy de evde tek başına olduğu belirtilen  Ahmet Daglı(21) ya ulaşamayan arkadaşları   kapıyı çalması ile açılmayan kapıyı  açan  Ahmetin cansız bedeni ile karşılaştı.
Gündüz  saatlerde   tüfekle kendisini  vurulmuş  olma ihtimali üzerine Olay yerine Jandarma ve adlitip ekipleri sevkedildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine gelen İpsala jandarma olay yeri inceleme ve  sağlık ekipleri  Ahmet dağlı nın  bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekipleri incelemelerinin sonucunda Ahmet dağlının hayatını kaybettiğini belirtti.

Ahmet   daglının  yanında av tüfeği ele geçirdi ve yaptıkları araştırmada kendini vurduğunu tespit etti. Ahmet  daglının 
cansız bedeni, savcı ve olay yeri incelemesinin ardından otopsi için  Edirne tıp fakültesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.ahmet dağlı bugün İpsala'ya bağlı paşaköy.de öğlen namazına müteakip sevenlerin gözyaşları içinde son yolculuğuna  uğurlandı.

Sultan haber ajansı olarak genç kardesimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz

Haber : Mustafa Gülveren