Afrin Şehidi Göz Yaşları Arasında Sonsuzluğa Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Suriye sınırında terör örgütü unsurlarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın cenazesi, Ankara'da devletin üst düzey yetkilileri ve binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde sonsuzluğa uğurlandı.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Suriye sınırında terör örgütüyle girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın naaşı, Gaziantep'te düzenlenen törenle Ankara'ya uğurlandı. Ankara'da, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali  Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bakanlar, milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Törende konuşan Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle olan mücadelede kararlı olduklarının sinyalini vererek, "Acaba şunlar, bunlar ne demiş, dünyada şu ülke, bu ülke nasıl bakmış? Buna bakacak halimiz yok. Bu konudaki karar bu milletindir. Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek. Bizi sınırlarımızda taciz eden 3-5 tane ipsize, soysuza bu sınırlarda soluk aldırtmayız" dedi.

Şehit Musa Özalkan'ın Vasiyeti Duygulandırdı

Afrin Şehidi Musa Özalkan'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Telafer'de anaokulu yapılmasını İsteyerek  Adının bu anaokuluna verilmesini istediğini belirtmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Kalemi Müdürü Murat Çetiner'in kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin anaokulunun yapımını üstleneceğini belirtti.