Afrin'de Amerikan mayınıyla ayaklarını kaybetti

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Akhisar İrtibat Bürosu Sorumlusu Celalettin Çabuk Akhisar'a gelen Afrin Gazisi Yunus Emre Işık'ı evinde ziyaret etti.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş: ‘Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonunda Amerikan yapımı ısıya duyarlı yönlendirilmiş mayın sebebiyle Uzman Çavuşumuzun iki ayağı diz altından kesilerek hayata döndürülmesi sağlanmıştır.

Türkiye terör örgütü yapılanması olan PYD ve YPG’ye Amerika'nın silah vermemesi konusunda uyarılarını sürdürmüştür. Amerika terör örgütü mensuplarına 5000 tır dolusu silah mühimmat vermiştir.2000 uçak dolusu silah ve mühimmat havadan paraşütlerle bölgeye terör örgütü mensuplarına atılmıştır. Türkiye’nin uyarılarında ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. Yapılan harekâtla Türk Ordusu teröristleri her geçen gün köşeye sıkıştırarak etkisiz hale getiriyor.

 Hem ülkemizin güvenliği hem sınırlarımızın tacizlere karşı korunması yanı sıra Suriyeli günahsız insanların teröristlerin zulmünden kurtulması sağlanıyor. Askerimizin, Devletimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Allah Ordumuzu muzaffer eylesin. Gazimize Allah'tan şifa diliyoruz. En kısa sürede iyileşmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz’dedi.

HABER:Kubilay Şenbay