Adıyamanlılar Vakfı, Minik Kalpleri Kur'an İle Buluşturmaya Devam Ediyor

Yaz Kur'an kurslarının başlamasıyla merkezi İstanbul Bağcılar Göztepe Mahallesi'nde bulunan Adıyamanlılar Vakfı Kültür Merkezi kız ve erkek öğrencilerin cıvıltılarıyla yankılanıyor.

Adıyamanlılar Vakfı, son yıllarda yaz mevsiminde okulların tatil olmasını fırsat bilerek deneyimli eğitimciler eşliğinde yaklaşık 50 kız ve erkek öğrenciyi Kur’an ile buluşturarak önemli bir görevi icra etmenin kıvancını yaşıyor.

Adıyamanlılar Vakfı ve Bağcılar İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce ortaklaşa düzenlenen Yaz Kur’an Kursu eğitimine kız ve erkek olmak üzere yaklaşık 50 minik öğrenci mukaddes kitabımızla ilk kez tanışma fırsatı buldular.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının en önemli görevlerinden biri bana göre Allah sevgisini her şeyden üstün tutarak bu şuurla yaşamını idame eden ve kalbi Allah sevgisiyle dolu olan genç neslimizin yetişmesine katkıda bulunmaktır dedi.

Aksoy, “Bu yıl yaz mevsimde Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekilimiz Abuzer Korkmaz, Başkan Yardımcımız Hasan Demir ve Eğitim Komisyonu Başkanı Aziz Akdoğan kardeşlerimizin yoğun gayretleriyle Vakfımızın kültür merkezinde 50 yakın minik öğrencimizi Kur’an ile buluşturmak ve onları bu şuurla yetişmesinde vesile olmak hepimiz için önemli bir duygudur” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA