Adıyaman Belediyesinden dev yatırım

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman'da yaşayan vatandaşların hayat standartlarının yüksek seviyelerde olmasını sağlamak için Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın öncülüğünde yatırımlarına devam ediyor.

Vatandaşa daima hizmet sağlamak anlayışıyla çalışan Adıyaman Belediyesi, bünyesinde bulunan araç filosuna yaklaşık olarak 160 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdi.

Gelişmişlik düzeyini gösteren en önemli ögenin ulaşımla başladığını bilip ve ulaşım ağını genişleterek vatandaşlara hizmetlerini en sağlıklı ve hızlı şekilde yerine getirmeye çalışan Adıyaman Belediyesi, araç filosunu da zenginleştiriyor.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç'ın göreve gelmesiyle toplamda yaklaşık 160 milyon TL'lik bir yatırım yapılan araç filosuna yeni araçlar da eklemeyi sürdürüyor. Son olarak belediye araç filosuna dahil edilen yeni araçları inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, toplam maliyeti 14 milyon TL'yi bulan 12 metrelik 2 adet otobüs, lastik tekerlekli yükleyici ve vidanjör araçlarının Adıyaman'a hayırlı olmasını diledi.

Kılınç, değerlendirmesinde "Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Amacımız halkımıza sorunsuz bir şekilde hizmet vermek" dedi.