Adıyaman Belediyesi Salih Küçüktaş Haberine Yanıt Verdi

Son günlerde bir milletvekili tarafından yapılan ve bir kısım medya organlarında yer alan açıklama ve haberlerde aranan canlı bomba olan Salih Küçüktaş isimli şahsın belediyemizde kadrolu memur olarak çalıştığı iddialara Adıyaman Belediyesinden yanıt geldi.


Belediye yetkilileri yapmış oldukları açıklamada “Şunu üzerine basa basa ifade etmek isteriz ki; belediyemizin Salih Küçüktaş isimli değil bir memuru, herhangi bir nam ve sıfatla çalışanı yoktur. Bu iddia açık bir yalan ve iftiradır. Olmayan bir şey hakkında herhangi bir bilgiye ve delile dayanmadan bu şekilde açıklamalar ve haberler yapılmasının ahlak, insaf ve izan ile izah edilmesi mümkün değildir. Bu durum şehrimizde ve ilimizde derin bir üzüntü uyandırmaktadır.

Adıyaman geçmişten beri, Türk, Kürt, Zaza, Alevi, Sünni, Müslüman, Hristiyan bütün inançların, bütün etnik zenginliklerin bir arada barış ve huzur içerisinde yaşadığı bir barış ve huzur şehridir. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Kadim medeniyetlerin izlerini barındırmakta, doğu ile batının kesişme noktasında yer almaktadır. Geçmişten beri teröre prim vermemiştir.

Son günlerde yaşanan ve şehrimizde derin üzüntü ve infial uyandıran menfur olaylar sebebiyle terörle ve bir terör örgütüyle bir arada anılmak hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Terörün ırkı, dini ve milliyeti olmadığı gibi şehri de yoktur. Sadece bir kısım şahısların kimlik bilgilerinden yola çıkılarak bir barış ve huzur adası olan şehrimizin terörle ve teröristlerle anılmasını kabul etmemiz mümkün değildir.


Editör: SERCAN SAKAR