Adil Gevrek, "Bilet Gelirlerini Mehmetçik Vakfına Bağışlayacağız"

Evkur Yeni Malatyaspor'un 27. haftada sahasında konuk edeceği Gençlerbirliği maçının bilet gelirlerinin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağı açıklandı.

Evkur Yeni Malatyaspor'dan, Süper Lig'e örnek olacak bir bağış yapılacak. Evkur yeni Malatyaspor, Süper Lig'teki ilk senesinde lige damga vurmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı basın açıklamasında Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen mehmetçik ve gazilere ve ailelerine destek için Maç gelirlerini bağışlayacaklarını ifade ederek, "Bugüne kadar devletimiz ve milletimiz için şehit olan bütün şehitlerimize ve Afrin'de destan yazan Mehmetçiğimize, orada şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Biliyorsunuz Mehmetçiğimiz Afrin'de hakikaten ülkemizin güvenliği için, bizim güvenliğimiz için ve oradaki halkın güvenliği için 'Zeytin Dalı Operasyonu' yaptı. Yaklaşık 2 aydır oradalar ve biz de Evkur Yeni Malatyaspor olarak onlara destek olmak adına müsabakanın gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağız. Çünkü ne yapsak azdır. Hakikaten askerimiz bizim için, ülkemiz için orada canını siper ettiler. Şehit düştüler, gazi oldular. Bu anlamda bizler de Malatyalı ve kulüp olarak ben burada Passolig Genel Müdürü Ceyhun beyle görüştüm. Onlar da hizmet bedeli almayacaklar. Tamamını Mehmetçik Vakfımıza bağışlayacağız. İnşallah Malatyalı hemşerimiz bu kampanyaya sahip çıkarlar. Ben şimdiden herkese teşekkür ediyorum" dedi. Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tüm Malatyalıları, Gençlerbirliği Maçına davet ederek Mehmetçik Vakfı'na destek olmaya çağırdı.

Afrin'de görev yapan mehmetçik, Evkur Yeni Malatyaspor'un kampanyasına destek geldi. Video yayınlayan bir Mehmetçik Malatyalıları maca davet etti.