Adana Kebabının Yeni Fatihi Fatih Usta Kebab Salonu Açıldı

AHA ADANA-'Adana Kebabın Yeni Fatihi' sloganıyla Adanalıların damak zevkine hitap edecek olan yılların tecrübeli ellerine sahip ustalarla Fatih Usta Kebap Güzel Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Ramazanoğlu Camii karşısı Aslanlar Mobilya arkasında açıldı.

Açılışa Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karakuş ve çok sayıda davetli katıldı. Fatih Usta Kebabın açılış kurdelesini kesen İsmail Özgen “ Çok güzel bir mekân olmuş, çok beğendim. Yeni açılan bu tür ortamlarda damak zevkine uygun sunumlar yapılması Adanalılar açısından çok önemlidir. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta ev sahipliğini yapan işletme ortakları Mehmet Turhan ve Fatih Ataş “Adana’da kebabın yeni Fatih’i olmak istiyoruz. Hem Adanalı hemşerilerimizin damak tadına uygun kebap yedireceğiz hem de nezih bir ortamda hizmet sunacağız. Tecrübeli personelimizle en iyi hizmeti vermeye gayret edeceğimiz Fatih Usta Kebaba tüm Adanalıları bekliyoruz.” dedi.




Kurdele kesiminin ardından açılışa katılan davetlilere kebap ikram edildi.