Ada Adeviye Döner ve Hakan Umar mutluluğa imza attılar

AHA İSTANBUL - Senarist ve Metin yazarı Ada Adeviye Döner hayatını Hakan Umar'la birleştirerek dünya evine ilk adımı attılar.

Ada Adeviye Döner ve Hakan Umar nikah masasında attıkları imza ile hayatlarını birleştirirken dostları da bu mutluluğa şahitlik ettiler. Mutlu çiftin nikah şahitliğini Aysel Türel, Semih Atdemir ve Göksel Uğur yaparken Güngören Belediye başkanlığı nikah memuru tarafından kıyılan nikaha çok sayıda yakın aile dostu da katılarak bu özel günde yerlerini alarak şahit oldular. Nikah memuru   nikah  sonrası nikah cüzdanını geline teslim ederken mutluluğu gözlerinden okunan Ada Adeviye Döner ve Hakan Umar çifti attıkları imza ile bir Ömür boyu mutluluklarını   resmileştirdiler.  Davetlilerle çekilen fotoğraflar ise bu özel gün katılımcıların hatıralarında yer aldı. Mavi Fikirler Ajansı Yönetim kurulu Başkanı Fatih Özbey takım arkadaşının bu özel gününde bulunup her iki çifte mutluluklar diledi. Nikah masasından sonra mutlu çiftin düğünü de önümüzdeki aylarda yapılacak.

Gelinin kardeşleri Zeynep Yılmaz, Fatma Döner, Zeliha ve Süleyman Meral çifti kardeşlerini yalnız bırakmazken,  damadın anne babası Elif ve Hasan Umar çifti ise mutlu çiften en az 4 torun istediklerini dile getirdiler.

Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba yayınladığı mesajda " Değer verdiğimiz  mutlu çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz, Allah mesut etsin"dedi.