Abdullah Kaya açıkladı: Bizi tercih edenler yanılmadı

Emlak sektörüne getirdiği farklı perspektifle yatırımcılarına doğru yerlerde doğru projeler sunan, çalışmalarıyla hızla parlayan Yatırım ve Pazarlama Uzmanı Abdullah Kaya, son günlerde hızla ilerleme kaydeden ve 3.İstanbul olarak da yorumlanan Silivri için açıklamalarda bulundu.



Silivri Değirmenköy’de birçok alanın heyelan bölgesi seçilmesinin ardından bölgeye ilgi duyan yatırımcıların daha temkinli yaklaştığını ifade eden Kaya, konu ile alakalı Silivri Belediyesinden yapılan açıklamanın bir kez daha altını çizerek hatırlattı ve hiçbir şekilde yatırımcıların çekinmelerine gerek olmadığını doğru lokasyonlarda hızla büyüme kaydeden Silivri için yatırımın doğru yer olduğunu ifade etti. Sözlerine, Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürdüğü danışmanlık firmasından hizmet alanlara yönelik sürdüren Kaya,” hiçbir yatırımcımız bu mağduriyeti yaşamadı. Bütün yatırımlarımız ve takibini gerçekleştirdiğimiz alanlar titizlikle incelendi. Bizlerden yatırım kararı alan müşterilerimize yönlendirme yapmadan önce o yeri biz alıyoruz ve kendimize ait olan yerleri onlara olanaklar sağlayarak sahiplendiriyoruz. Bu sayede kendimize istemediğimiz bir yeri bizi tercih edenler içinde istemiyoruz.”dedi.

Silivri Belediyesine ait internet sayfasından yapılan,

işte o açıklama;

“BAŞKAN IŞIKLAR TOPRAK KAYMASI OLAN BÖLGELERİ YERİNDE İNCELEDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Değirmenköylü üreticilerle birlikte toprak kaymasının meydana geldiği bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Başkan Işıklar, heyelan sonucu sulama kanallarında meydana gelen kaymaların yeniden düzenlenmesiyle ilgili talimatı verdi. Silivri Belediyesi ekipleri, kanalların birbiriyle bağlantısını sağlamak üzere çalışmalara başladı.” şeklindeydi.

 AHA-UMUT ERDOĞAN