15 Temmuz Da Çorlu Şehitliğe Akın Etti

15 Temmuz alçak darbe girişiminin İkinci yıl dönümünde Çorlu halkı Şehitliğe akın etti. Çorlu'da 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar için anma programı düzenlendi. Geçtiğimiz Pazar günü Sarılar mahallesindeki Tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için de Mevlit okutuldu.

15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlar için Çorlu Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. Kuran-ı Kerim tilavetinin yapıldığı programa Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz, Çorlu Belediyesi Başkanvekili Hülya Perin, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter,AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever, Çorlu Ticaret ve Sanayi, Odası Başkanı İzzet Volkan, İlçe Jandarma Komutanı Selim Özbay, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Çorlu İlçe Müftülüğü Din Görevlileri tarafından yapılan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftüsü Adem Gülmek tarafından yapılan duanın ardından program sona erdi.

Camide Mevlid Okutuldu

Çorlu Şehitliği’nde düzenlenen programın ardından geçtiğimiz hafta sonu yaşanan elim tren kazasında hayatlarını kaybeden 24 vatandaşımız ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına Hacı Mehmet Şirikçi Cami’nde mevlit okutuldu. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Hacı Mehmet Şirikçi Camiinde Mevlit okutarak örnek bir davranış sergilemiş oldu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım