Ramazan ayının En vazgeçilmez olan Ramazan pidesi Usta ellerin ellerin Lezzetiyle damak tadına hitap ediyor. Ramazan sofrasında aranan ecdadın lezzet kervanına sunduğu Ramazan pidesinin yapılış şifresi o kadar zor değil. Yılların ustası Nurettin Özkur tuz Maya Susam yumurta ile bu lezzetin yapıldığını dile getirdi. Sadece lezzetin taş fırın ve odun ateşi ile olduğunu dile getirirken lezzet şifresini verdi.
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
16 Mayıs 2018 - 20:11
Güncelleme: 19 Mayıs 2018 - 08:51
Nurettin Özkul 22 yıldır Güngörende Ramazan pidesi hazırlıyor
AHA İSTANBUL- Güngören'in en köklü Ailesi olan Tuğrul ailesi 50 yıldır Ramazan pidesinin lezzetini Güngörenlilere sunuyor.
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
16 Mayıs 2018 - 20:11
Güncelleme: 19 Mayıs 2018 - 08:51