Nurettin Özkul 22 yıldır Güngörende Ramazan pidesi hazırlıyor
Reklam

Nurettin Özkul 22 yıldır Güngörende Ramazan pidesi hazırlıyor

AHA İSTANBUL- Güngören'in en köklü Ailesi olan Tuğrul ailesi 50 yıldır Ramazan pidesinin lezzetini Güngörenlilere sunuyor.

16 Mayıs 2018 - 20:11 - Güncelleme: 19 Mayıs 2018 - 08:51
Reklam
Reklam

Ramazan ayının En vazgeçilmez olan Ramazan pidesi Usta ellerin ellerin  Lezzetiyle damak tadına hitap ediyor. Ramazan sofrasında aranan ecdadın lezzet kervanına sunduğu Ramazan pidesinin yapılış şifresi o kadar zor değil. Yılların ustası Nurettin Özkur  tuz Maya Susam yumurta ile bu lezzetin yapıldığını dile getirdi. Sadece lezzetin taş fırın ve odun ateşi ile olduğunu dile getirirken   lezzet şifresini verdi. 

Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BAŞAKŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
BAŞAKŞEHİR'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU
ANADOLU'NUN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ ZEYTİNBURNU'NDA
ANADOLU'NUN KÜLTÜREL ZENGİNLİKLERİ ZEYTİNBURNU'NDA