UNESCO ÖDÜLLÜ HATAY LEZZETLERİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE
Barış, hoşgörü ve medeniyetler şehri Hatay’ın ödüllü mutfağının ve yöresel
ürünlerinin sergileneceği “Hatay Gastronomi Günleri” başlıyor.
Beylikdüzü Belediyesi desteğiyle Hatay İş Adamları ve Bürokratları
Derneği (HATİAB) tarafından 6-16 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek
etkinlikte, bölgenin birbirinden lezzetli ürünleri ve kendine özgü kültürü
İstanbul halkıyla buluşacak.
Beylikdüzü, dünyanın önemli gastronomi şehirlerinden biri olan Hatay’ın ödüllü mutfağının
ve yöresel ürünlerinin sergileneceği “Hatay Gastronomi Günleri”ne ev sahipliği yapmaya
hazırlanıyor. Beylikdüzü Belediyesi desteğiyle HATİAB-Hatay İş Adamları ve Bürokratları
Derneği tarafından düzenlenecek etkinlikte, bölgenin birbirinden lezzetli ürünleri ve kendine
özgü kültürü İstanbul halkıyla buluşacak.
UNESCO tarafından 26. Gastronomi Şehri ilan edilen Hatay’ın, kültürel zenginliklerinin
sergileneceği lezzet şöleni, 6 Aralık tarihinde Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı Etkinlik
Alanı’nda başlayacak. 16 Aralık tarihine kadar sürecek etkinlikte; Künefe’den Tepsi
Kebabı’na, Kağıt Kebabı’ndan Kabak Tatlısı’na kadar birbirinden lezzetli ürünlerle Hatay’ın
gastronomi farkındalığı tüm İstanbullulara yansıtılacak. Barış, hoşgörü ve medeniyetler şehri
Hatay lezzetlerini vatandaşlar 09:00-23:00 saatleri arasında tanıma ve tatma imkânı bulacak.
BEYLİKDÜZÜ’NDE
Barış, hoşgörü ve medeniyetler şehri Hatay’ın ödüllü mutfağının ve yöresel
ürünlerinin sergileneceği “Hatay Gastronomi Günleri” başlıyor.
Beylikdüzü Belediyesi desteğiyle Hatay İş Adamları ve Bürokratları
Derneği (HATİAB) tarafından 6-16 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek
etkinlikte, bölgenin birbirinden lezzetli ürünleri ve kendine özgü kültürü
İstanbul halkıyla buluşacak.
Beylikdüzü, dünyanın önemli gastronomi şehirlerinden biri olan Hatay’ın ödüllü mutfağının
ve yöresel ürünlerinin sergileneceği “Hatay Gastronomi Günleri”ne ev sahipliği yapmaya
hazırlanıyor. Beylikdüzü Belediyesi desteğiyle HATİAB-Hatay İş Adamları ve Bürokratları
Derneği tarafından düzenlenecek etkinlikte, bölgenin birbirinden lezzetli ürünleri ve kendine
özgü kültürü İstanbul halkıyla buluşacak.
UNESCO tarafından 26. Gastronomi Şehri ilan edilen Hatay’ın, kültürel zenginliklerinin
sergileneceği lezzet şöleni, 6 Aralık tarihinde Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı Etkinlik
Alanı’nda başlayacak. 16 Aralık tarihine kadar sürecek etkinlikte; Künefe’den Tepsi
Kebabı’na, Kağıt Kebabı’ndan Kabak Tatlısı’na kadar birbirinden lezzetli ürünlerle Hatay’ın
gastronomi farkındalığı tüm İstanbullulara yansıtılacak. Barış, hoşgörü ve medeniyetler şehri
Hatay lezzetlerini vatandaşlar 09:00-23:00 saatleri arasında tanıma ve tatma imkânı bulacak.