• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Çılgın Posoflular, Konuşmuyor, Yapıyor!
İSTANBUL
02 Haziran 2019 - 04:04
Güncelleme: 07 Haziran 2019 - 00:25

Çılgın Posoflular, Konuşmuyor, Yapıyor!

AHA İSTANBUL - İstanbul Posoflular derneği yılın bir günü değil, her günü sılahi Rahime ve değerlerine hizmet veriyor.

İSTANBUL
02 Haziran 2019 - 04:04
Güncelleme: 07 Haziran 2019 - 00:25
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çılgın Posoflular, Konuşmuyor, Yapıyor!
Başkanlığını Aydın Karadağ'ın yaptığı Yıldızlara komşu mutluluk beldesi olarak adlandırılan , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Saklı cennet Posof" diyerek onurlandırdığı, aşıklar diyarı  Ardahan Posof için, İstanbul Posoflular derneği yaptığı hizmetlerle herkese örnek olurken kıskandırıyor. Merkezi Güngören'de bulunan 3 katlı kendi mülkünde hizmet veren İstanbul Posoflular derneği artık kabuğuna sığmıyor. Aydın Karadağ başkanlığındaki dernek yönetimi sılahi rahime ve geleceğine sahip çıkıyor. Yıl içerisinde yaptığı aktivitelerle adeta dernek değil vakıf gibi hizmet üretiyor. Verdiği hizmetleri sıralamada kelimeler kifayetsiz kalıyor. Ardahan Üniversitesi Posof meslek yüksek okulu için öğrenci yurdu yapımı, 150 öğrenciye her yıl burs verirken, Posof yüksek okulunu tercih eden yabancı öğrencilerede Posof MYO'nu  seçtiklerinden dolayı teşfik olsun diye  burs vererek   ilginç bir kampanyaya imza attılar. Belediye hizmetlerinde makina parkuruna destek vermek için belediye kademesine Torna Tesviye freze makinaları ve araç gereçler gönderen, Posof'a otobüs, münübüs kazandıran  bir dernek. Üyelerden toplanan parayla dernek arsası alan tapu üstüne tapu koyarak, tapusunu dernek merkezinde duvara asan şeffaf yönetimi ilede herkesin gönlünü kazanan bir sivil toplum kuruluşu. 

Yıl içerisinde Hayır yarışında her yıl rekor kırarak hizmet verirken , Posoflular derneği sosyal çalışmalarda asla taviz vermiyor. Erzak yardımı sadece İstanbul'la kalmayıp Posof'daki köylere ulaştırılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kızılay, Losev, Mehmetcik vakfına onbinlerce  lira bağışlar yaparken yetim çocuklara giysiler, ekonomik durumu iyi olmayanlara erzak ve nakti yardım, Kuran Kursu hafızlarına nakti fitre, zekatlar olarak  veriliyor. Sılahi Rahim hasretiyle yanan yurt içi ve yurt dışı Posoflular Aydın Karadağ yönetiminin başarısına ortak olup, ellerinden gelen her türlü yardımı esirgemiyorlar. İstanbul'dan , Yurt içi ve yurt dışı Fransa, Belçika  Hollanda, Almanya'dan adeta yardımlar yağıyor. Yapılan yardımlar sadece Posof'a değil İzmit, Bursa ve istanbul'daki hemşerilerine ulaştırılıyor.  Ardahan Posof Gençlik spora 10 numara hizmet götürüp spor malzemeleri göndererek gençliğin spor yapmasına teşfik eden, Posof'da sanayi kurarak sılahi rahimde göçü durdurup geri dönüşe  sağlayarak teşvik eden, her yıl geleneksel olarak düzenlediği gecelerle ve seyranlarla, iftar bereket sofralarıyla, ebediyete intikal etmiş aile değerlerinin ruhlarına hediye edilmek üzere okutulan mevlidi şeriflerle  tüm değerlerini bir araya getiren,  anneler gününde yılın annesini seçen, 23 nisanda çocukların gönlünü alarak hediyelere boğan, bir günlüğünede olsa dernek başkanlık koltuğunu çocuklarla paylaşan, kurduğu gençlik ve kadın kolları başkanlıklarıylada dokunmadık el ve gönül bırakmayan vakıf gibi bir dernek İstanbul Posoflular derneği. Vatanını milletini seven herkese kapılarını açık tutarken siyasilerden isteği olmayan tek derneklerden birisi. Aldığı plaketlerlede hizmetlerini altın harflerle tarihe yazıyorlar. 

Bölgenin öncü derneğide sayılan İstanbul Posoflular derneği başkanı Aydın Karadağ  çalışmaları dile getirirken " Dernek başkanlığını üyelerimizin teveccühüle aldık. Göreve gelir gelmez eksikliklerimizi tesbit ederek yol haritamızı çizdik. Bizler bir planlama yaparken,  hayırlı işlerde onlarca plan ve hizmet alanlarıyla kaşılaştık. Yönetim kurulumuz ve üyelerimiz her çalışmada taşın altına ellerini koyarak maddi ve manevi Posofumun yanında olduk. Ortak değerimiz olan Posof için , geleceğimiz için hizmetler yapıyoruz. Bu çalışmalarda bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Engin Özdemir, Faik Ergezen, Veysel Yıldırm, Köksal Koçakoğlu, Hikmet Tikici, Bülent Tüter, Durak Akar, Kenan yıldırım, Sıtkı Koçak, metin çelik, Mustafa ışık metin Özdemir, Resul orman, Ahmet Subaşı.  Özcan Olşen, Muharrem Aydar, Orhan Coşar gibi yüzlerce değerlerimizle  hizmetleri başarıyoruz. Kimileri hem malıyla, canıyla hizmet ederken kimileride gurbet yolundan dolayı gönlüyle, malıyla hizmet ediyor. Yöre insanımızın en ortak özelliği vatan, millet olunca her şeyden uzaklaşır, Birlik beraberlik içinde olurlar. Yurt içi ve Yurt dışı yardım konusu olduğunda her zaman fedarlığı yaparak Vatan sevdalılığı, Ardahan sevdalılığı, Posof sevdalılığında yarışırlar. hepsinin sevdası Türkiye'dir. Bu özverilerden dolayı Yönetim kurulum ve şahsım adına herkese canı gönülden teşekkür ederim"dedi. 

 
2019/06/2019-06-02-06-31-21.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-24.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-28.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-31.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-36.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-40.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-44.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-47.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-51.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-54.jpg
2019/06/2019-06-02-06-31-59.jpg
2019/06/2019-06-02-06-32-02.jpg
2019/06/2019-06-02-06-32-16.jpg
2019/06/2019-06-02-06-32-21.jpg
2019/06/2019-06-02-06-32-27.jpg
2019/06/2019-06-02-06-32-34.jpg
2019/06/2019-06-02-15-11-19.jpg
2019/06/2019-06-02-15-11-22.jpg
2019/06/2019-06-02-15-11-26.jpg
2019/06/2019-06-02-15-11-29.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Genç Başkan Özgür Subaşı Esra Erol'a Sezon Finalin'de Forma Hediye Etti
Genç Başkan Özgür Subaşı Esra Erol'a Sezon Finalin'de Forma Hediye Etti
Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım: Ormanlarımız Nefesimiz, Yuvamız, Geleceğimizdir
Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım: Ormanlarımız Nefesimiz, Yuvamız, Geleceğimizdir
Gönül ve Hizmet Adamı Mehmet Seyyar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gönül ve Hizmet Adamı Mehmet Seyyar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Joinpolo Markası Dijital Satışta Yerini Aldı!
Joinpolo Markası Dijital Satışta Yerini Aldı!
Son Haberler
Genç Başkan Özgür Subaşı Esra Erol'a Sezon Finalin'de Forma Hediye Etti
Genç Başkan Özgür Subaşı Esra Erol'a Sezon Finalin'de Forma Hediye...
Akbaba Haber Ajansı GAZİANTEP'te, Teşekkürler Mehmet Yalçınkaya
Akbaba Haber Ajansı GAZİANTEP'te, Teşekkürler Mehmet Yalçınkaya
Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım: Ormanlarımız Nefesimiz, Yuvamız, Geleceğimizdir
Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım: Ormanlarımız Nefesimiz, Yuvamız,...
Gönül ve Hizmet Adamı Mehmet Seyyar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gönül ve Hizmet Adamı Mehmet Seyyar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Joinpolo Markası Dijital Satışta Yerini Aldı!
Joinpolo Markası Dijital Satışta Yerini Aldı!
MHP tüm değerleriyle 23 Haziran için Güngören'de seferberlik başlattı
MHP tüm değerleriyle 23 Haziran için Güngören'de seferberlik başlattı

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

www.ibrshop.com

Yazılım: Tumeva Bilişim